Hatice Kolçak'tan kritik altın yorumu! Gerçek rakamlarını paylaştı: Fiyatları gören yatırımcıların dili tutuldu

Hatice Kolçak'tan kritik altın yorumu! Gerçek rakamlarını paylaştı: Fiyatları gören yatırımcıların dili tutuldu

Altın piyasasında makas aralığının açılması sonucunda yatırımcıların endişeli bekleyişi sürüyor. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak tarihi açıklamada bulundu. Ons altın fiyatlarındaki düşüşün can sıkıcı olması durumunda yatırımcıları uyardı. Ons altın düşse de gram altın fiyatlarında sıkıntı yaşanmadığını vurguladı. İşte Hatice Kolçak'tan piyasayı sallayan açıklama...

HATİCE KOLÇAK'TAN GERÇEK FİYAT DEĞERLENDİRMESİ

Altın fiyatlarında sürekli hale gelen artış son günlerde ons altının gerilemesiyle birlikte yatırımcıyı korkuttu. Uzman isimlerden gelen açıklamalar üzerine altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak açıklamalarda bulundu. Altın fiyatlarında dair kritik açıklamalarıyla piyasalarda deprem etkisi yarattı.

Değerlendirmelerini kişisel Youtube hesabı üzerinden yayınladığı video ile paylaşan Hatice Kolçak, altın yatırımcılarına seslendi. Gram altının fiyatlarının dolar kurundan gelen destek sonrasında yükselişe geçeceğinin altını çizdi.

Altın fiyatlarında açılan makas aralığının yatırımcıları tedirgin etmesi üzerine rahatlatıcı açıklamalarda bulundu. Kapalıçarşı ve bankada satılan fiziki altın fiyatlarının arasında bir uçurum olduğuna dikkat çekti. Hatice Kolçak'a göre Kapalıçarşı ile banka arasındaki farkın 200 TL'ye dayandığını duyurdu.

65378-1.jpg

MAKAS ARALIĞINDAKİ GENİŞLEME

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak tarafından gelen altın yorumu yatırımcıların yüreğine su serpti. Açıklamalarına göre banka ile Kapalıçarşı arasındaki altın makas aralığı 200 TL'ye kadar yükseldi. Kişisel Youtube hesabı üzerinden paylaştığı video ile detayları paylaşan uzman isim dikkatleri çekti.

Hatice Kolçak açıklamasında ons altının kendisini toplamaya başladığını vurguladı. Piyasada bir savaş halinde olduğunu belirten uzman isim ons altın fiyatlarının 1975 dolar üzerinde kalmadığı sürece riskli olduğunu daha öncesinde vurguladığını belirtti.

5eb8e6e155427e1f0c5d4cd8.webp

GRAM ALTINDA GERÇEK FİYATLAR

Gram altın fiyatlarında sıkıntının yaşanmadığını söyleyerek dolar kurunun yükselişte olduğuna vurgu yaptı. Gram altın fiyatları için bankaya bakılmaması gerektiğini ifade ederek Kapalıçarşı'da gram altın fiyatının 1.450 TL'ye kadar yükseldiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Kapalıçarşı'ya gittiğini duyuran uzman isim fiyat farklarının açıldığını ifade etti.

Banka fiyatlarında gram altının 1.250 TL olduğunu söyleyerek ons altın tarafında 1930 dolar seviyesine gelme ihtimalini söyledi. Ons altın fiyatlarında 2.000 dolar seviyesini görmek için 1975 dolar seviyesinin üstün görmek gerektiğini de açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN