Herkes artık kendi iş yeri olacak! İş kurma hayali gerçek oluyor! Bu banklar şartsız kefilsiz 100 bin TL destek kredisi verecek!

Herkes artık kendi iş yeri olacak! İş kurma hayali gerçek oluyor! Bu banklar şartsız kefilsiz 100 bin TL destek kredisi verecek!

İş kurmak isteyenlere destek geldi. Özel bankalar iş kurmak isteyenlere 100 bin TL kredi vereceğini açıkladı. Şartsız, kefilsiz verilecek 100 bin TL kredi için ödeme kolaylığı sağlanırken bunun üzerine bankalara yoğun ilgi gösterildi. İşte, iş kurmak için harekete geçecekler için büyük fırsat.

Özel bankalardan gelen son dakika haberine göre iş kurmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Nakit ihtiyacı olanlar düşük faizli krediden anında yararlanabilecek. Özellikle dükkan açarak ticaret yapacak olan kişilere yardım eli uzatıldı. 100 bin TL kredi imkanı sağlanırken kredi başvurusunda bulunmak isteyenlerin yerine getirmesi gereken şartlar belirlendi. İlk defa iş yeri açmak isteyenlerin, işyerinin kendilerine ait olması ise başlıca şartlardan birisidir. İşte, iş kuracaklara 100 bin TL kredi imkanı hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

AKBANK'TAN İŞ KURANLARA YARDIM

Akbank iş kuracaklara, ticaret yapacaklara 100 bin TL limitinde kredi vereceğini açıkladı. Banka başvuru yapan kişilerin başlıca sicilinin temiz olması gerekirken bunun beraber ise kredi notunun yüksek olması şartlar arasında yer alır. 36 ay vade imkanıyla verilen kredide ödeme kolaylığı sağlanır. Banka ipotek verilerek, ipotek ekspertiz değerinin yüzde ellisi kadar kredi kullanılması mümkündür. Kişiler evrakları eksiksiz şekilde tamamlayarak başvuruda bulunabilir.

QNB Finansbank iş kurma kredisi

QNB FİNANSBANK'TAN İŞ KURMAK İSTEYENLERE DESTEK

İş kurmak için nakite ihtiyacı olanların derdine bankalar koştu. İşyeri kuracaklara ya da dükkan açmak için girişimde bulunan kişilere özel bankalara anında krediden yararlanma imkanı sunuluyor. En yakın bankanın şubesine giderek evrak ve kimlikle beraber başvurular tamamlanır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN