Honda Civic Sedan'da büyük indirim: Şubat 2024 fiyat listesi açıklandı

Honda Civic Sedan'da büyük indirim: Şubat 2024 fiyat listesi açıklandı

Honda Civic hayranlarını sevinçten havaya uçuracak indirim geldi. 2024 modellerin bayide yer aldığı sıralarda şubat ayı fiyat listesi paylaşıldı. Listede yer alan indirim kampanyası dikkatleri çekti. İşte kampanya detayları...

BURAK ÖZTOPRAK

Honda Civic Sedan'dan yeni yılda dev indirim başladı. Şubat 2024 fiyat listesi paylaşılırken, sevenlerine müjdeyle geldi. O tarihler arasında geçerli olacak kampanyadan faydalanacaklar bayiden Honda Civic Sedanla dönüyor...

İNDİRİM KAMPANYASI

Honda Türkiye, otomobil severlere müjdeli bir haberle geldi: Kompakt sedan segmentinin vazgeçilmezi Civic Sedan modelinde büyük bir indirim kampanyası başlatıldı. 1 Şubat 2024'ten itibaren geçerli olacak kampanya, 29 Şubat 2024'e kadar devam edecek.

Honda Civic, etkileyici tasarımı ve üstün performansıyla dikkat çekerken, şimdi 120.000 TL'ye varan indirim fırsatıyla otomobil tutkunlarını Honda showroom'larına davet ediyor. İndirim kampanyası hakkındaki tüm detaylar, Honda Türkiye'nin resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

motor-bilgileri-001.webp

ŞUBAT 2024 FİYATLARI

Şubat 2024 itibarıyla Honda Civic Sedan modelinin yeni fiyat listesi de açıklandı. İndirimli fiyatlar, her iki donanım seçeneği için de geçerli. Buna göre; 1.5L VTEC Turbo ECO ve Benzin motor seçeneklerine sahip Elegance donanım paketi 1.681.000 TL'den 1.610.000 TL'ye, Executive+ donanım paketi ise 1.765.000 TL'den 1.645.000 TL'ye düşürüldü.

Bu kampanya, Honda Civic Sedan modeline sahip olmayı planlayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yüksek performans ve etkileyici tasarımın birleştiği Honda Civic, indirimli fiyatlarla daha cazip hale geliyor.

Honda Civic Sedan'ın indirimli fiyatları, sınırlı bir süre için geçerli olacak. Bu nedenle, bu avantajlı fiyatlardan yararlanmak isteyen otomobil severlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Honda showroom'larını ziyaret ederek ya da Honda Türkiye'nin resmi internet sitesini inceleyerek kampanya hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN