Hyundai en ucuz SUV model aracının fiyatını güncelledi! Hem yeni tasarıma sahip hem de konforlu

Hyundai en ucuz SUV model aracının fiyatını güncelledi! Hem yeni tasarıma sahip hem de konforlu

Aralık ayı ile birlikte otomotiv sektöründe de hareketlilik hızlandı. Şirketler araç fiyatlarını tek tek güncellerken yılın kampanyası da Hyundai'den geldi. Rakipleri arasından kendini belli ediyor. İşte Hyundai fiyat listesi…

HİLAL NAS | KARAR

Türkiye pazarında dikkat çeken araçlar arasında yer alan Hyundai Aralık ayı fiyat listelerini güncelledi. Güncellemeler ile birlikte araç fiyatlarına zam yapılırken zamlardan etkilenen modellerden biri de Hyundai Kona oldu. B-SUV segmentinde yer alan Kona, yeni kasası ile birlikte oldukça şık bir tasarıma büründü. Modelin donanım seviyesinde gelişen 145 bin TL'lik fiyat artışı araç almak isteyenlerin de canını sıkıyor. İşte Hyundai fiyat listesi…

HYUNDAİ KONA ÖZELLİKLERİ

Hyundai'nin B-SUV model aracı Kona, 120 beygir güç üretebilen 1.0 litrelik benzinli motor ile birlikte DCT şanzımana sahiptir motor ve şanzıman uyumu ile beklentileri karşılayan Kona, yakıt tüketimi anlamında da uygun maliyetler sunmaktadır.

hyundai-kona-1-6-gdi-hev-141-ps-hibrit-dct.jpg

Geçtiğimiz ay 1 milyon 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan Kona, yapılan zamlarla birlikte 1 milyon 665 bin TL'ye ulaştı. Yeni tasarımının yanı sıra konforu, güvenlik özellikleri ve yol tutuşu ile birlikte segmentinde öne çıkmayı başarıyor. Kendi segmentinde ciddi rakipleri bulunan aracın sektörde ilerleyişi de dikkat çekiyor.

HYUNDAİ KONA FİYAT LİSTESİ

1.0 T-GDI 120 PS Elite Benzin DTC

Fiyatı: 1.665.000 TL

hyundai-kona-1-6-t-gdi-198-ps-4x4-n-line-benzin-dct.jpg

1.6 T-GDI 198 PS Elite Benzin DCT

Fiyatı: 1.695.000 TL

1.6 T-GDI 198 PS 4x4 N-Line Benzin DCT

Fiyatı: 1.730.000 TL

1.6 GDI HEV 141 PS Hibrit AMT

Fiyatı: 1.715.000 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN