Hyundai'den stokları eritecek kampanya! Tuscon'da 200 bin lira indirim hem de 1,99 faiz kampanyası

Hyundai'den stokları eritecek kampanya! Tuscon'da 200 bin lira indirim hem de 1,99 faiz kampanyası

Hyundai yeni yılın ilk bombasını patlattı. Stokları eritecek kampanya ile 200 bin lira indirime ek olarak 1,99 faiz imkanı da tanınıyor. İşte, Hyundai’nin kaçırılmayacak Tuscon kampanyasının detayları…

Sıfır kilometre araba almak isteyenlerin beklediği fırsat ayaklarına geldi. Hyundai 2024’ün ilk kampanyasını duyurdu. İşte, Hyundai’nin 2024 Tuscon kampanyası…

Dikkat çeken SUV modeli Hyundai Tuscon, sıfır araç almak isteyenlere özel yeni bir kampanya ile satışta. Geniş bir müşteri ağına sahip olan Tuscon için bu indirim büyük bir fırsat olarak nitelendiriliyor. Yerli üretimde olan Hyundai bu avantajını fiyatlara yansıtmayı da ihmal etmiyor.

HYUNDAİ TUSCON İNDİRİMİ

Tuscon modelinde 208 bin TL’ye varan indirim uygulayan Hyundai ayrıca 400 bin TL’ye 12 ay %1,99 faiz fırsatı da sunuyor.

Hyundai’nin Tuscon modelindeki indirimin yanı sıra ÖTV’den muaf olan araç arayanlar için sunduğu seçenekler de bulunuyor. ÖTV’den muaf tutulan seçenekler ise şöyle:

  • 1.6 T-GDI 180 PS 4X2 Comfort DCT
  • 1.6 T-GDI Prime Plus 4x2 DCT
  • 1.6 CRDI Prime 4x2 DCT

hyundai-tucson-indirimi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN