İhtiyaç kredisinde efsane kampanya! 0.97 faiz oranını duyan bu bankaya koşuyor! 50 bin TL anında hesabınızda! Akbank, Ziraat, QNB...

İhtiyaç kredisinde efsane kampanya! 0.97 faiz oranını duyan bu bankaya koşuyor! 50 bin TL anında hesabınızda! Akbank, Ziraat, QNB...

Bankalar maaş hesabı bulunan müşterilerine büyük ayrıcalıklar sunuyor. Acil nakite ihtiyacınız varsa ihtiyaç krediniz için hemen başvuru yaparak ayrıcalıklı kredi fırsatını değerlendirebilirsiniz. İşte, müşterilerine özel kredi kampanyası hazırlayan bankalar...

Bankalar maaş hesabı olan müşterilerine yüksek miktardaki kredileri düşük faiz oranıyla sunuyor. Bu sayede müşteriler ödeme yaparken hiçbir zorluk yaşamıyor.

QNB'DEN 0,97 FAİZLİ KREDİ

QNB Finansbank, 0,97 faiz oranıyla kredi veriyor. Kredinin faiz oranı düştükçe başvuruların arttığını bilen banka bu kapsamda hem müşterilerine kolaylık sağlarken hem de kendisi kazanıyor.

45 BİN LİRA NAKİT İMKANI

QNB Finansbank düşük faiz oranıyla 45.000 TL'yi bulan kredi veriyor. 36 ay vade imkanı tanınan kredide ödeme planını ayarlamak da size kalıyor.

 QNB Finansbank ihtiyaç kredisi

KREDİ BAŞVURULARI NEREDEN YAPILACAK?

Bankanın ihtiyaç kredisine başvurmak için T.C kimlik numaranızı yazıp 5030'a kısa mesaj yollayabilirsiniz. Mesaj üzerinden yaptığınız başvurunuz için kısa süre içinde geri dönüş alarak şubeye gitmeden başvuru işlemlerinizi halledebiliyorsunuz.

KREDİ NOTUNUZ ÇOK ÖNEMLİ!

Başvuru yaparken kredi notunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Kredi notunuzun 177 ve üzerinde olması çok önemli. Kredi notu düşük olanların kredi çekme ihtimali de azalıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN