İki sigorta şirketi resmen iflas etti! Kasko ve trafik sigortası yaptıranlar dikkat... O binlerce kişiye kötü haber

İki sigorta şirketi resmen iflas etti! Kasko ve trafik sigortası yaptıranlar dikkat... O binlerce kişiye kötü haber

O firmalara sigorta yaptıranlar dikkat etsin. İflas bayrağını çeken firmaların ardından yüzbinlerce kişiye kötü haber verildi. Kasko ve trafik sigortası yaptıranlara uyarılar geldi. İşte tüm detaylar...

HABER: BURAK ÖZTOPRAK

Yüzbinlerce vatandaşa kötü haber geldi. O iki sigorta şirketinin iflas bayrağını çekmesiyle birlikte, araç sahiplerinin eli ayağına dolandı. Sigorta ve Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) iki şirket hakkında kararını verdi.

2 SİGORTA ŞİRKETİ İFLAS ETTİ

Sigorta şirketleri iflas bayrağını çekti. Ülke gündemine oturan olayda, o şirketlerden sigorta ve kasko yaptıranlara uyarılar geldi. Yüzbinlerce müşteriye verilen kötü haberin ardından açıklama geldi. Kasko ve trafik sigortası yaptıranlar dikkat etsin.

collision-solution-estimating-damage.jpg

BİR GÜNDE TÜM POLİÇELER İPTAL EDİLDİ

Gri Sigorta ve Mellce Sigorta iflas bayrağını çekti. Yaşanan durumun ardından Sigorta ve Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) iki şirkete de kayyım tayin etti. Şirketle anlaşmalı 120 bin kişinin poliçesi sadece bir günde iptal edildi.

Turhan Bozkurt tarafından paylaşılan bilgilere göre, yetkili servislerde tamir edilmeyi bekleyen 8 binden fazla taşıdın olduğu, durumlarının belirsiz olduğu paylaşıldı.

MÜŞTERİNİN MAĞDURİYETİ

Gündeme konu olan iflas olayının ardından bir sosyal medya kullanıcısı mağduriyetini paylaştı. Kaskosunun iptal edildiğini ifade eden kullanıcı, "3 ay önce almıştım arabamı o zaman 11 bin TL ye yaptırdım kaskoyu şimdi iptal oldu sigortacı dört bin TL geri ödedi 4 binde sözde sigorta bana yatıracakmış mecburen yeni kasko yaptım 14 bin TL tuttu gerçekten çok zor durumda kaldık büyük sıkıntı yaşıyoruz." sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN