İlker Aycı’dan THY ile ilgili açıklamalar

İlker Aycı’dan THY ile ilgili açıklamalar

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı dün CNN TÜRK'te 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. THY’nin Avrupa'daki ve dünyadaki başarılarına dikkat çeken Aycı, “Grubumuzun en önemli başarısı koordinasyondur” diye konuştu.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın açıklamaları şöyle:

"Kurduğumuz bu dev ekosistem bir koordinasyon ile yönetilmezse her biri birbirinden ayrı stratejilere, planlara ve karar almaya sahip olursa, bu uyumluluk kaybolursa grubun verimliliği kaybolur ve grup başarısız olur."

"Yüzde 53 tasarrufla 2020 yılında Avrupa’nın en çok tasarruf yapan havayolu şirketi olduk. 2021 yılında ise yüzde 30 tasarruf yaparak yine en çok tasarruf yapan şirket olduk. Gelirlerimizi ve giderlerimizi iyi yöneterek, alternatif kargonun büyümesini iyi yöneterek aldığımız sonuç Avrupa’nın zirvesinde, dünyada da beşinci sırada yer almak ifadelerini kullandı"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN