İndirim öyle yapılmaz böyle yapılır! Ayçiçek yağında görülmemiş indirim: Bedavadan biraz pahalı

İndirim öyle yapılmaz böyle yapılır! Ayçiçek yağında görülmemiş indirim: Bedavadan biraz pahalı

Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurundaki hareketlilikle gıda fiyatlarında beklenmedik bir artış yaşanıyor. Bu fiyat artışlarından en çok etkilenen ürünlerin başında gelen ayçiçek yağları vatandaşların gündeminde. Uygun fiyata sıvı yağ almak isteyen milyonlarca kişiye son dakika olarak duyurdular. PTT AVM üzerinden satışa sunulan TMO ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim başladı. 5 litrelik ayçiçek yağlarında görülmemiş kampanya. Bedavadan biraz daha pahalı. Satışa sunuldu bitmeden yetişin.

Uygun fiyata ayçiçek yağı almak isteyen milyonlarca kişi marketler tarafından yapılan indirimleri yakından takip ediyor. İndirimli fiyatlarıyla dikkat çeken TMO Ayçiçek yağlarında dev kampanya başlatıldı. PTT AVM üzerinden satışa sunulan ayçiçek yağlarında öyle bir indirim yapıldı ki görenler şok oluyor. Hatta 5 litrelik x 2 adet olarak satışa sunuldu. Tek seferde birden fazla alabilirsiniz. Bu fiyata bu ürünler kaçmaz. Peki en ucuz ayçiçek yağı fiyatı ne kadar? TMO Ayçiçek yağları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

AYÇİÇEK YAĞLARINDA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİM

Güncel ayçiçek yağı fiyatları tüketiciler tarafından merakla araştırılıyor. Kaliteli ürünleri ve indirimli fiyatlarıyla satış rekorları kıran TMO marketlerinin ayçiçek sıvı yağlarından dev indirim kampanyası başladı. PTT AVM üzerinden satışa sunulan yağ fiyatlarını görenler şok oluyor. Hem Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından hem de PTT AVM tarafından yapılan kampanya ile sıvı yağları bedavadan biraz daha pahalı hale gelmiş durumda. Peki bugün TMO ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte 4 Kasım 2022 TMO 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatları...

kmfdfdfd-36.jpg

FİYATLARI GÖREN İKİ İKİ ALIYOR

Özellikle Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ve stokların tükeneceği söylentilerin çıkmasıyla ayçiçek yağı fiyatları uçuşa geçmişti. Fiyatlardaki artış sonrası vatandaşlar marketler tarafından yapılan kampanyaları sıkı takibe aldı. Son zamanlarda yaptığı indirimlerle dikkat çeken Toprak Mahsulleri Ofisi marketleri bir yeniliğe daha imza attı. TMO 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatları indirime girdi. Aynı zamanda PTT AVM'den TMO 5 L ayçiçek yağlarını 2'li almak mümkün.

kmffdfd-15.jpg

BEDAVADAN BİRAZ DAHA PAHALI

Peki TMO ayçiçek yağı fiyatları ne kadar indirime girdi? PTT AVM üzerinden yapılan kampanyada TMO ayçiçek yağı fiyatlarında indirim başlatıldı.

b56666666.jpg

PTT AVM üzerinden yapılan kampanyada 5 litrelik ayçiçek yağı 135 TL'den satışa sunuluyor. Aynı zamanda TMO 5 L x 2 adet ayçiçek yağı fiyatı ise 270 TL olarak tüketicilerle buluşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN