ING Bank nisan ayı promosyonlarını güncelledi! Promosyon hiç bu kadar yüksek olmamıştı... Emekliler bayram edecek!

ING Bank nisan ayı promosyonlarını güncelledi! Promosyon hiç bu kadar yüksek olmamıştı... Emekliler bayram edecek!

Uzun zamandır gündemde yer alan emekli promosyon ödemeleri yaşanan gelişmeler iel birlikte güncellenmeye devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve en düşük emekli maaşı güncellemesi ile birlikte nisan ayında promosyon ödemeleri güncellendi. Emekli promosyon rakamlarında güncelleme yapan ING Bank emeklinin yüzünü güldürdü. Peki güncel promosyon ödemesi ne kadar? İşte tüm detaylar...

EMEKLİ MAAŞI YÜKSELDİ PROMOSYON YÜKSELDİ!

Emekliliğe dair yaşanan gelişmeler ile birlikte promosyon ödemeleri de güncellenmeye devam ediyor. 2022 senesinin son aylarında hızlanan emekli promosyon rekabeti 2023 yılı ile birlikte durgunlaşmıştı. Promosyon ödemelerini yeniden düşüren bankalar son 1 ayda yaşanan gelişmeler ile birlikte yeniden gündemde yerini alıyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve en düşük emekli maaşı güncellemesiyle birlikte rekabet yeniden alevlendi. Bankalar arasında yaşanan rekabet ile birlikte promosyon ödemeleri de güncellendi. En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükselmesiyle birlikte güncel promosyon rakamlarına göre otomatik olarak artış gösterdi.

Bankalar tarafından yapılan promosyon açıklamaları ise dikkat çekti. ING Bank tarafından duyurulan nisan ayı promosyon güncellemeleri ise emekli vatandaşların dikkatini çekti. İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin emekli olacağı EYT düzenlemesinden gelen emeklileri kendi bünyesine katmak isteyen banka rakamları güncelledi.

emekli-maas.webp

ING BANK GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

ING Bank tarafından açıklanan nisan ayı güncel emekli promosyonu resmi internet sitesinde yayınlandı. Maaş aralığına göre verilen promosyon ödemesi ise şu şekilde

  • Maaş aralığı 0 TL - 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar emekli maaşı alanlar: 5.100 TL promosyon
  • Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası emekli maaşı alanlar: 5.950 TL promosyon
  • Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası emekli maaşı alanlar: 7.650 TL promosyon
  • 10.000 TL ve üzeri emekli maaşı alanlar: 8.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor!

emekliler-icin-kritik-gun-bugun-aciklanacak.webp

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

ING Bank tarafından başlatılan emekli promosyon kampanyasından faydalanabilmek için 3 yıl boyunca ING Bank'tan emekli maaşınızı alacağınıza dair taahhüt vermeniz gerekir. Taahhüt verilmesi durumunda nakit promosyon ödemesini alabilirsiniz. Hem mevcut hem de yeni emekli olan vatandaşlar bu fırsattan fayda sağlayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN