iPhone 15 serisinde fiyatlar ilk kez bu kadar düştü! iPhone alacaklara fırsat: O fiyatlardan satışa çıktı…

iPhone 15 serisinde fiyatlar ilk kez bu kadar düştü! iPhone alacaklara fırsat: O fiyatlardan satışa çıktı…

Tüm dünyada en çok tercih edilen akıllı telefon markası iPhone, çok pahalı olması ile sık sık gündeme gelirken bu defa indirimleri ile gündeme geldi. iPhone 15 derisi ilk defa bu fiyatlarla alıcı karşısına çıktı. İşte gündem olan fiyatlar…

Çıktığı günden beri fiyatları ile sürekli gündeme gelen iPhone 15 serisi büyük bir indirim fırsatı ile gündeme geldi. Teknoloji tutkunlarının yakından ilgileneceği bu konu iPhone severleri de oldukça sevindirecek. Yüksek fiyatlardan dolayı iPhone 15 alamayanlar bu fiyatları görünce bir nebze de olsa rahatlayacak gibi görünüyor.

yeni-proje-1-005.jpg

YÜZDE 20 İNDİRİM GÖRÜLDÜ

Günboyu’nda yer alan habere göre, 256 GB iPhone 15 Pro Max, önde gelen online perakendeciler JD.com ve Alibaba'nın Tmall platformu tarafından 7.949 yuan yani 1.117 dolar fiyatla satılıyor. 2023 senesinde 9999 yuan yani 1407 dolara satılıyordu. Bu fiyat düşüşü yaklaşık yüzde 20’lik bir indirim anlamına geliyor.

yeni-proje-2-004.jpg

Bunun yanı sıra temel modellerden biri olan iPhone 15 ise 128 GB kapasiteyle yüzde 23'lük bir fiyat düşüşüyle 4.599 yuan yani 648 dolar fiyatla alıcıların karşısına çıkıyor. Bu kapsamda fiyatlar 5.999 yuan'dan yani 845 dolar indirildi. Lakin bu indirimler sadece büyük e-ticaret platformlarında geçerli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN