İş Bankası’ndan 3 ay ertelemeli kredi fırsatı! Düşük faizli 50.000 TL'lik ödeme! Hemen başvuru yapın

İş Bankası’ndan 3 ay ertelemeli kredi fırsatı! Düşük faizli 50.000 TL'lik ödeme! Hemen başvuru yapın

Bankalar tarafından yapılan duyurular merak ediliyor. İş Bankası hesabı bulunan vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. İş Bankası müşterilerin yüzünü güldürecek o kampanyanın detaylarını paylaştı. İşte İş Bankası kampanya detayları…

Bankalar arası müşteri kapma yarışı hız kesmeden devam ediyor. Hem mevcut hem de potansiyel müşteriler için yeni kampanyalarını duyuran İş Bankası ihtiyaç kredisi için gerekli olan şartları tek tek açıkladı. İhtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar detayları araştırıyor. İşte İş Bankası kampanya detayları…

BAŞVURU YAPAN ÖDEME ALIYOR

İş Bankası üzerinde banka hesabı bulunan müşteriler güncel kampanya haberlerine yakından takip ediyor. İhtiyaç kredisi ödemeleri için 5 gün içerisinde başvuru yapanlar anında ödeme alıyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar güncel ilanları araştırırken İş Bankası mevcut şartları paylaştı. Uygun faiz oranlarından yararlanmak isteyen kişilerin İş Bankası müşterisi olması gerekiyor.

is-bankasi-kredi-kampanyasi.jpg
5 gün içerisinde başvuruda bulunan müşteriler düşük faizli ihtiyaç kredilerinden yararlanabilecek. Emekli müşterilerin maaşlarını İş Bankası üzerinden alması durumunda ihtiyaç kredisinden yararlanabileceği belirtildi. Kredi işlemlerine tamamlayan vatandaşlar 5 dakika içerisinde sonuç alabiliyor. Başvuruda bulunacak kişiler İş Bankası İşCep uygulaması üzerinden başvuru yapabilmektedir. İşCep uygulaması üzerinden 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sağlanıyor.

3 AY ERTELEMELİ

İş Bankası tarafından yapılan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 50.000 TL'lik kredi sağlanacağı belirtildi. Şubelere giderek ya da online işlemler aracılığıyla banka müşterisi olarak hızlı bir şekilde başvuruda bulunabilirsiniz. Hesaba yatırılan ihtiyaç kredisi kapsamında 36 ay vade seçeneği sunulurken ilk taksit ödemesi için de 3 ay erteleme seçeneği sunulmaktadır. İş Bankası ihtiyaç kredisi kapsamında 50.000 TL'lik ödemeden yararlanmak isteyen kişilerin banka şartlarını sağlaması gerekiyor.

para-hibe-almak.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN