İş Bankası'ndan promosyon adımı! Bugün başvur hemen al! 7.500 TL hesabınızda…

İş Bankası'ndan promosyon adımı! Bugün başvur hemen al! 7.500 TL hesabınızda…

Emekli vatandaşlar tarafından yakından takip edilen promosyon ödemeleri için yeni adımlar atılmaya devam ediyor. Herkesi sevindiren açıklama İş Bankası'ndan geldi. Bugün başvuru yapan anında ödeme olacak. İşte İş Bankası promosyon detayları…

Nisan ayı içerisinde en düşük emekli maaşı 5.500 TL'den 7.500 TL'ye yükselirken bankalardan yeni promosyon açıklamaları da peş peşe gelmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ile birlikte emekli promosyon ödemeleri de 7.500 TL'ye yükseldi. Birçok kamu ve özel bankalarda emeklilik promosyonları hakkında açıklamalar gelirken güncel tutarlar da araştırılmaya devam ediyor. İş Bankası 3 yıl boyunca bankada kalma sözü veren emeklilere şartsız koşulsuz promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. İşte İş Bankası promosyon detayları…


İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Mayıs ayının sonuna yaklaşırken güncel promosyon tutarları da araştırılmaya devam ediyor. Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emekliler için ödenecek güncel promosyon tutarları şu şekildedir:

  • 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL
  • 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

is-bankasi.jpg
İş Bankası tarafından yapılan açıklama doğrultusunda SGK emeklilerinin emeklilik dönemi boyunca bankacılık işlemlerinin kolay ve hızlı bir şekilde sağlanması için farklı avantaj sağlandığı belirtildi.


Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılan anlaşma kapsamında 1 Kasım 2022 tarihi ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya için Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 7.500 TL'ye Varan promosyon ödemesi yapılacak aktarıldı. İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emeklilerin ödemelerden yararlanacağının altı çizildi. Maaş ödemeleri için ilk İş Bankası'nı tercih eden emeklilerin Maksimum kart ve ek kartlar için ücret ödemeyeceği belirtilirken birçok ayrıcalıklı avantajdan yararlanacağı da belirtildi.

emekli-para-001.jpg
Yurt genelinde bulunan şube ve bankacılık hizmetlerinden olay bir şekilde yararlanacak olan emekliler internet şubesi ve İşCep uygulaması üzerinden maaş taşıma işlemlerini kolay bir şekilde yapabilecek. Bunun yanı sıra bütün emekliler maaş taşıma işlemleri için en yakın İş Bankası şubesinden de yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN