İş insanı Mahmut Erdal: ABD’de dijital varlık şirketimizi kurduk

İş insanı Mahmut Erdal: ABD’de dijital varlık şirketimizi kurduk

Tual Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdal, Amerika’da kurdukları Türk sanal evren dijital varlık şirketi hakkında açıklamalarda bulundu.

Mahmut Erdal "2021 yılının ekim ayında sanal evren dijital varlık şirketimizi Amerika’da kurduk. Azerbaycan’daki VR-AR şirketi ile business partner olarak birlikteyiz. Partnerimiz F1 Formula, Socar, Azercel, Turkcell gibi önemli şirketlere bu konuda hizmet veriyor" dedi.

2006 yılından beri iş hayatında olduğunu belirten Mahmut Erdal "1982 yılında doğdum. 2006 yılında iş hayatıma başladım. Azerbaycan, Irak, Rusya, Kuveyt, Cezayir, Arnavutluk, Yunanistan ve İspanya gibi dünyanın birçok ülkesinde inşaat ve gıda sektöründe faaliyetlerimiz bulunuyor" dedi.

Sanal evren dijital varlık şirketi ile ilgili sözlerine devam eden Mahmut Erdal, şunları kaydetti:

"Dijital varlıklarla ilgili global projenin Türkçe karşılığı ise “değiştirilemez para” birimidir. Sanal para olarak adlandırılmasına rağmen diğer sanal paralardan farkı bulunmaktadır. İnternet üzerinden satılabilen dijital varlıkları sanal paradan ayıran en önemli özellik değerli bir varlığı temsil ediyor olmasıdır. Sanat ve finans dünyasının bir ürünü olan bu dijital varlıklar, benzersiz bir sanal nesneyi temsil etmektedir. Dijital dünyanın getirdiği yenilikler arasında olan dijital varlıklar, oyun, film, müzik ve bunun gibi sanat eserlerinin taklit edilmesinin önüne geçmek için tasarlanmış bir teknolojidir."

Dijital varlık Tual şirketi ile ilgili açıklamalarda bulunan Mahmut Erdal “Platformumuz yatay genişleyebilen milyonlarca kullanıcıya anlık hizmet verebilecek kapasitede dünyada bu konuda sayılı platformlardan biri olmaya adaydır. Tual şirketimiz Amerika merkezli olmasına rağmen Türk şirketi olması nedeniyle de benim için çok özeldir. Sanal ve dijital varlıklara yönelik gündemde olan konularla ilgili projemizle ilgili yoğun çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tanınmış birçok isimle ön anlaşmalar yaptık. Ayrıca içerisinde Launchpad’de olacak bu sayede sanatçılar ve şirketler sanal varlık serilerini burada satışa çıkarabilecekler” sözleriyle şirketinden bahsetti.

Teknoloji dünyasında büyük yeniliklere imza atacaklarını belirten Mahmut Erdal “Gelişen ve sürekli gelişen dünya ile birlikte teknolojinin bize getirdiği yenilikleri Tual şirketimiz olarak kullanıyor ve geliştiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projelerle bu alanda ilklere imza atacağız. Yakında yayınlayacağımız proje ile Türkiye’de yaşayan gençler için de faydalı olacak çalışmalar gerçekleştireceğiz” sözleriyle gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN