İslam Memiş, 'alım fırsatı' diyerek küçük yatırımcıya tüyo verdi! Youtube yayınında son gelişmeleri değerlendirdi

İslam Memiş, 'alım fırsatı' diyerek küçük yatırımcıya tüyo verdi! Youtube yayınında son gelişmeleri değerlendirdi

Orta Doğu'daki gelişmeler ve ABD'den gelen ekonomik verilerin ardından ons altın fiyatlarında dalgalanmalar yaşandı. Altın yatırımcıları altında alım mı satım mı yapılması gerektiğini sorgularken piyasa uzmanı İslam Memiş, alım yapılabilecek zamana dikkati çekti. İşte, İslam Memiş ekonomi yorumları...

Finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına alım fırsatı veren tarihi açıkladı. Gazete Duvar'da yer alan habere göre, "Stresli bir haftaya hazır ol!" başlığıyla Youtube hesabından yaptığı yayında İslam Memiş, ekonomideki son gelişmeleri şöyle değerlendirdi:

İSLAM MEMİŞ YOUTUBE DOLAR YORUMU

"Ons altın 2051 dolar seviyesinde bugün gün içerisinde 2045 - 2058 dolar aralığında işlemler gerçekleştirdi. Ons altın tarafında tekrar 2038 dolar destek seviyesi var. Bu hafta 2038 dolar seviyesini destek seviyesi olarak takip edeceğim. Tekrar hızlıca bir dönüş olacak. Yukarıda 2070 direncini takip ediyor olacağım. Yani bu hafta için ons altın tarafında takip ettiğim bant aralığı 2038-2070 dolar aralığı.

Yılın ilk çeyreği ile alakalı 2150 dolar seviyesiyle alakalı öngörüm hala devam etmekte. Özellikle ons altın tarafında yükseliş trendi fırsat vermeden bu yükselişlerini devam ettireceğini söyleyebilirim. Gram altın / TL fiyatı serbest fiyatlarda 2050-2060 lira aralığında.

Serbest piyasalarda 2076 lira seviyesine kadar yükseldi. Tekrar burada ons altın gerilemesiyle gram altında da 15 liralık bir gerileme gördük. Gram altın / TL tarafında 2040- 2070 lira aralığını bu hafta için tekrar takip ediyor olacağım. Bu haftaki gerileme yeniden fırsat sunuyor.

İSLAM MEMİŞ YOUTUBE ALTIN YORUMU

Tekrar fırsat sunmadan yükselişine devam edecek bir gram altın var karşımızda. Tekrar ons altın 2038 dolar seviyesine çekilince karşısındaki gram altın kaça tekabül ediyorsa oradan tekrar alımları bitirmek lazım.

2070 lira denemesi yaparak bu sefer 90 lira seviyesini hedef alan bir yükseliş karşımızda olacak. 2040 lira seviyesini referans aldığımız zaman demek ki burada 50 liralık bir yükseliş kısa vadede bizi bekliyor. O yüzden geri çekilmeler benim nazarımda kalıcı değil.

Bu hafta genel itibariyle jeopolitik gerilimlerin konuşulacağı bir haftada olacağız. Davos Zirvesi var malum, önemli. Buradan gelen haber akışlarını takip edersiniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN