İslam Memiş altın bombasını patlattı! Bu tahmini duyan soluğu kuyumcuda alacak

İslam Memiş altın bombasını patlattı! Bu tahmini duyan soluğu kuyumcuda alacak

Ekonomik ve finansal kararlar üzerinde önemli etkilere sahip olan dolar, euro ve altının ülkemizdeki değerini öğrenmek isteyenler altın fiyatlarında tarihi rekor geldi! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, borsa, altın ve döviz yatırımcılarını uyardı ve önemli tahminlerde bulundu. Yatırımcılar ve vatandaşlar, altın ve döviz kurundaki son verileri merakla takip ediyor. Ayrıntılar haberimizde...

Altın, bu yılın en kazandıran enstrümanlarından biri olarak öne çıkıyor. Gram altının fiyatı yılbaşından bu yana yüzde 25 artarak dikkatleri üzerine çekiyor. Dolar ise yüzde 11,2 oranında kazanç elde etti. Son haftalarda ise altına olan talep daha da arttı. Düğün sezonunun başlaması ve altının diğer yatırım araçlarına göre daha fazla kazandırması, altına olan ilginin artmasında etkili oldu.

Banka promosyonu alanlar, emekli maaşı bağlananlar, kıdem tazminatı ve bayram ikramiyesi alanlar altın alımı için kuyumculara akın ediyor. Altın, güvenli yatırım limanı olarak görülen bir enstrüman olması nedeniyle uzun vadeli yatırımcıların tercihi haline geliyor.

İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI! 1.550 TL OLACAK

islam memiş

İslam Memiş, altın, dolar ve borsa hakkında önemli tahminlerde bulundu. Borsada yükselişin devam edeceğini belirten Memiş, doların ise yatırım aracı olmadığını ve düşüş yaşayacağını söyledi. Gram altının bin 300-1.400 lira aralığına gerilemesinin zor olduğunu ifade eden Memiş, yaz aylarında bin 550 lira seviyelerini görebileceğini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN