İslam Memiş 'Ben neden almadım' dedirtecek! Görülmemiş fırsatı açıkladı

İslam Memiş 'Ben neden almadım' dedirtecek! Görülmemiş fırsatı açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kritik uyarılar peş peşe geldi. Ekim ayı ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılarını tedirgin ederken 'Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar olacak?' soruları merak konusu oldu. İslam Memiş 'Ben neden almadım' dedirtecek tavsiye. Görülmemiş fırsat açıklandı! Gram altın o tarihte zirveyi görecek. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken altın tahmini ve yorumu...

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırırken altın kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Memiş 'Ben neden almadım' dedi ve tarih verdi. Bu fırsatı kaçıran dizini döver. Hemen hazırlığınıza başlayın!

hjjhj-10.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN YATIRIMCILARINA KRİTİK UYARI

YouTube kanalında yeni bir video yayımlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına çok önemli uyarılarda bulundu. Gram altının düşmediğini ve halen alım fırsatlarının olduğunu ifade eden İslam Memiş, alım için tarih verdi.

ghhhg-8.jpg

GRAM ALTIN İÇİN BOMBA ALIM FIRSATI: KAÇIRAN DİZLERİNİ DÖVECEK!

Gram altın için alım fırsatı tarihi veren İslam Memiş, "Gram altın hala 1688 lira. Bize göre düşmedi. Adam diyor ki geçen ay 1738 liraydı. Düştü diyor. Ama biz uzun vadeli yatırımcıyız. Yani bize göre düşmedi. Benim nazarımda, yıllık bazda getiriye baktığımızda bir düşüş yok. Ons altındaki manipülasyon nedeniyle gram altında bu düşüş yaşandı. Bu fiyatlardan gram altın almayan büyük ihtimalle Ekim ayının ortasında 'tüh keşke alsaydım' edebiyatı yapacak. Hayır kardeşim o fırsatlar daha gelmeyecek." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN