İslam Memiş 'Böyle fırsat bir kez gelir' diyerek duyurdu! Yastık altında altını olanlar o tarihi beklesin

İslam Memiş 'Böyle fırsat bir kez gelir' diyerek duyurdu! Yastık altında altını olanlar o tarihi beklesin

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası yükselişe geçen gram altın psikolojik sınır olan 1.200 TL'yi aşarak yeni bir rekor kırdı. Yatırımcılar yaşanan yükselişlerden tedirgin olurken 'Altın yükselecek mi, düşecek mi?' sorusu merak konusu oldu. Altın için alım fırsatını duyuran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Böyle fırsat bir kez gelir' diyerek beklediği seviyeyi açıkladı. Alım için o tarihi bekleyin!

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın fiyatları vatandaşların gündeminde. ABD'de 3 bankanın iflas etmesinin ardından ateşlenen gram altın psikolojik sınır olan 1.200 TL seviyesini aştı. Yatırımcılar yaşanan yükselişten tedirgin olurken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi. Alım için yeni seviyeyi duyuran İslam Memiş, 'Böyle fırsat bir kez gelir' diyerek beklediği seviyeleri açıkladı. Yastık altında altını olanlar o tarihi bekleyin! Bunu yapan paraya para demeyecek. İşte İslam Memiş'in altın yorumu ve kritik uyarıları...

GRAM ALTIN REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR

FED faiz kararı sonrası hareketlenen altın fiyatları yatırımcıların gündeminde. Gram altında yaşanan yükseliş dikkat çekerken yeni bir rekor geldi. Gram altın 1.234 TL seviyesini aşarak yeni bir rekor kırdı.

hghgghgh-12.jpg

Altın fiyatlarındaki yükselişleri değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ekranlarda görülen rakamların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Gram altının güncel seviyesini açıklayan Memiş, "Serbest piyasalarda ekranlarda 1264-1265 TL olarak görüldü" dedi.

"EKRANDAKİ RAKAMLARIN GEÇERLİLİĞİ YOK"

Ekranlardaki rakamların geçerliliğinin olmadığını altını çizen Memiş, "Ekranlarda gördüğünüz rakamların bankalarda veya serbest piyasalarda geçerliliği yok. Vatandaş kuyumcuya gittiği zaman, banka uygulamasından aldığı zaman 1265 TL'den satın alıyor." diye konuştu.

yeni-hghg.jpg

İSLAM MEMİŞ UYARDI: BÖYLE BİR FIRSAT BİR KEZ GELİR!

'Altın alınır mı, satılır mı?' sorusuna cevap veren İslam Memiş, "Son alım fırsatı, ondan sonra altın diye bir şey yok" diyerek altın yatırımcısını uyardı. Altında beklediği seviyeleri açıklayan Memiş, şunları söyledi:

ghhgghghgh-1.jpg

"Kısa vadede destek seviyesine çekilecek. Bin 200 TL seviyesine çekilebilir. Oralar alım fırsatı. Ondan sonra altın diye bir şey yok. Haziran'dan sonra 1450-1550 TL seviyeleri yaz ayları boyunca görülecek"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN