İslam Memiş kazandığı yatırımını açıkladı! Bu şekilde üç daire almış: Altın, dolar, borsa değil, bunu yapanlar parayı buluyor

İslam Memiş kazandığı yatırımını açıkladı! Bu şekilde üç daire almış: Altın, dolar, borsa değil, bunu yapanlar parayı buluyor

İslam Memiş'ten cebinde parası olanlara o yatırımı paylaştı. Elinde parası olanların derhal bu yatırıma yönelmesi gerektiğini işaret ederek, en çok kazanç sağlayacak yatırımı paylaştı. İşte tüm detaylar...

Cebinde parası olanı zengin edecek tüyo, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İsabetli tahminleriyle bilinen uzman isim en çok kazandığı yatırımı paylaştı. Ne altın ne dolar ne de borsa... İşte o yatırımı yapan kazanacak.

NE ALTIN NE DOLAR NE DE BORSA

Yatırım piyasasında sık sık açıklamalarda bulunan İslam Memiş, bombayı patlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, cebinde parası olan yatırımcılara seslendi. İsabetli tahminleriyle bilinen uzman isim, en kazançlı yatırım araçlarından birisi paylaştı.

Milyonlarca vatandaşın gündemine oturan paylaşımında İslam Memiş, "Bugün 1 milyon TL’si olan metropol şehirlerden ev alamaz" ifadeleriyle uyarılar yaptı. Yazısında kullandığı başlık ise, "Büyükşehirlerden göç Anadolu'yu uçurur." oldu.

islam-memisten-kritik-tahmin-bu-fiyattan-gram-altin-dolar-alinir-mi-1640163762.jpg

ANADOLU'YA GÖÇ BAŞLADI

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden başlayarak açıklamalarını yapan uzman isim, son 5 yılda İstanbul'dan göç edenlerin sayısını paylaştı. Bu rakamların 2 milyon 182 bin kişiye ulaştığını ifade ederek, 2018'de bu rakamların 596 bin, 2019'da 378 bin ve 2022 yılında 418 bin seviyelerinde olduğunu söyledi.

Yabancı uyruklu sayılarında artış olduğunu söyleyerek, ekim ayının başında 576 bin yabancı ikamet izniyle İstanbul'da yaşamını sürdürüyor. Resmi olmayanların sayısının ise belirlenmediğini vurgulayan Memiş, her yıl yabancı akınına uğradığını işaret etti. İç göç ve dış göç olarak ikiye ayıran Memiş, iç göçün ülke sınırları içinde yer değiştirmesi, dış göçün ise ülke dışına yapılan göç olduğunu belirtti. İç göç kapsamında, İstanbul'dan göç edenlerin "Zorunlu göç" başlığı altında göç ettiğini vurguladı.

altereg-dbuu.webp

EN ÇOK KAZANDIRAN YATIRIM

En çok kazandıran yatırım hakkında konuşan İslam Memiş, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

"Konu malum, enflasyon nedenli kira ve konut fiyatlarındaki artış. Son üç yıldır bu konuda onlarca uyarım oldu; “Enflasyon nedenli kira ve konut fiyatlarında düşüş beklemeyin” diye. Krizler beraberinde fırsatlar da getirir. Metropol şehirlerden kaçış, Anadolu’nun kıymetini gösterir. Bugün de öyle oldu. Anadolu’da konut fiyatları bedavadan bir pahalıydı. O zamanlar çoğu kişi bu tarafla ilgilenmiyordu. Ancak geleceği öngören, önceden tedbirini alanlar, Anadolu’da yatırımı ihmal etmeyenler kazançlı çıktı. Peki fırsatlar kaçtı mı? Bence HAYIR. Hatta fırsatların yeni başladığını söyleyebilirim. Çoğu kişi parasını faiz, borsa, döviz veya altın da tutuyor. Uzun vade için ne olursa olsun TL bazlı gerilemez. Ancak Anadolu’daki emlak veya arsa yatırımı kadar da hiçbiri kazandırmaz! Özellikle arsa. Bugün çoğu kişinin Anadolu’da ev ya da arsa alacak kadar nakdinin olduğunu biliyorum. Onlar İstanbul gibi metropol şehirlerde kalmak, buralarda yatırım yapmak istiyorlar. Ben de çok şey istiyorum ama hemen olmuyor, doğru planlama yapmak gerek. Bugün 1 milyon TL’si olan metropol şehirlerden ev alamaz. Anadolu’dan arsa alabilir, hatta 1+1 eski de olsa ev bile alabilir. Alsa ne olacak? Üç, beş yıl sonra o arsa sahibine üç, dört daire olarak dönebilir. Metropol şehirden göç, Anadolu’da ev ve arsa fiyatlarını uçurur derim. Nereden mi biliyorum? Zamanında yaptım, aldım ve kazandım. 10 yıl önce ikinci el araç değerine arsa almıştım, geçen ay da üç daire için imza attım. Herkes tercihleriyle yaşayacak!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN