İslam Memiş piyasayı deprem gibi salladı! Yeni tahminleriyle yatırımcılara seslendi: Altın, dolar ve euro....

İslam Memiş piyasayı deprem gibi salladı! Yeni tahminleriyle yatırımcılara seslendi: Altın, dolar ve euro....

Türkiye'de yaşanan seçimlerden sonra yükselişe geçen dolar, euro ve gram altın fiyatlarına dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Piyasalarda yaşanan dalgalanmalara dair yatırımcı vatandaşlara uyarı geldi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarafından yapılacak açıklama ile Mehmet Şimşek etkisini değerlendirdi. Memiş, euro için zirve tahminini paylaştı. İşte tüm detaylar...

Son yıllarda sürekli olarak dalgalanan altın, dolar ve euro piyasasına dair uzman isimlerden açıklamalar geliyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasaya dair değerlendirmelerde bulundu. Piyasalarda etkili olan "Mehmet Şimşek" etkisine dair açıklamalar yaptı.

Yatırımcıları ilgilendiren açıklamalar ile birlikte euro, dolar ve altın fiyatlarına dair tahminlerini güncellediğini duyurdu. Yatırımcılara seslenen uzman isim "Görürseniz kaçırmayın" ifadeleriyle gündemi sarsan açıklamasında bulundu. Açıklamaları esnasında ise euro kuru için zirve tahmininde bulundu.

203767.jpg

DOLAR DEĞERLENDİRMESİ

Piyasada hareketlilik üzerine değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, dolar kuruna dair açıklamalarda bulundu. Dolar kurunda yer alan makas aralığının kapandığını belirterek bu söylemlerin artık ifade edilmeyeceğini vurguladı. Mehmet Şimşeğin göreve atanmasıyla birlikte dolar tahminlerini güncelledi. Dolar tahminlerine göre temmuz - ağustos - eylül aylarında 24 - 25 TL arasında beklentileri olduğunu vurgulayarak tahminlerinin devam ettiğini belirtti. Kısa vadede düşüş orta vadede ise yükseliş beklediğini açıkladı.

foykdikxmaamb7s-fztz-cover.webp

EURO ZİRVE TAHMİNİ

Açıklamalarının devamında euro kuruna da değinen uzman isim zirve tahmininde bulundu. Euronun bugün itibariyle 25 TL seviyelerine kadar yükselmesiyle birlikte yüzü gülen yatırımcılara seslendi. Euro'nun 30 TL seviyelerini görme ihtimalinin yüksek olduğunu belirten uzman isim 22'nin altına sarkmaların yaşanabileceğini vurgulamıştı. Euro / dolar paritesinde 1.15 tahmininde bulunarak 27-28-30 TL seviyelerinin üzerinde durdu.

slam-memisten-altin-tavsiye-hemen-bunu-yapin-cok-kazanacaksiniz.jpg

ALTIN DEĞERLENDİRMESİ

Son olarak gram altın fiyatlarına dair değerlendirmelerini paylaşan İslam Memiş, tahminlerini duyurdu. Ons altın fiyatlarındaki yükselişin devam ettiğini vurgulayan uzman isim 1968 direncine dikkat çekti. Takibi sürdürdüğünü belirterek bir sonraki hedefin 1910 dolar seviyeleri olduğunu belirtti. Dolar kurundaki yükselişlerin ons altın fiyatlarını etkilediği gibi gram altın fiyatlarını da etkilediği biliniyor. Yaz aylarında gram altın fiyatlarına dair İslam Memiş'in tahminleri ise 1400 TL olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN