İslam Memiş tarih verdi: Birilerinin canı yanacak

İslam Memiş tarih verdi: Birilerinin canı yanacak

Ekonomist İslam Memiş, 20 Mart'a dikkat çekerek yatırımcılara uyarılarda bulundu. Fed'in vereceği faiz kararını ve yükselen Bitcoin'i değerlendiren Memiş "Birilerinin canı yanacak" dedi.

Ekonomist İslam Memiş'in, Youtube kanalında piyasalarla ilgili açıklamaları dikkat çekti. Memiş, Fed'in faiz kararı pas geçilirse haziranda indirim olacağını söyledi. Bitcoin'in 73 bin 710 dolara kadar yükseldiğini belirten Memiş "Burada birileri ters köşe olacak, birilerinin canı yanacak. Kimin canı yanacak bilmiyorum ama burada sağlam düzeltme yapması lazım" ifadelerini kullandı.

'BEKLEMEDİĞİMİZ SÜRPRİZ MAYIS AYINDA'

"20 Mart'ta Fed'in pas geçeceğini tahmin ediyorum." diyen Memiş, vatandaşlara bu süreçte altın, gümüş, sterlin-dolar alınmasını önerdi. Mayıs ayına da dikkat çeken Memiş "Beklemediğiniz sürpriz gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız mayıs ayında." ifadelerini kullandı.

İslam Memiş, şöyle devam etti

"Gram altında fiziki altın tarafında 2400'ün altına kadar geriledi. 2390'a kadar geriledi. 2395'e aldığım altınımı bekletiyorum ben. Altının onsunda da gerileme gördük. 2188 dolara kadar yükselmişti. Satışlar devam etti, 2155 dolara kadar geriledi.

GRAM ALTIN

Ons tarafta devam edeceğini tahmin ediyorum ben gerilemenin. Gram altın tarafında geri çekilmeler sınırlı kalır. Doların güçlü olduğu her ortamda, dolar karşısındaki varlıkların TL karşılığı hesaplıdır."

Gram altını bağlamıyor bu ons altın geri çekilmeleri. Düşüş yönünde gram altında çok iyimser olmayın. Kısmi geri çekilmeler yaşanacaktır."

Burada 2400 altına sarkınca 2395'ten bir maliyet yaptım, bu fiyatlar haziranda 2500-2700, yılın son çeyreğinde 3000 lira olacak. 3000 lira üzerinde rakamlar var. Kabaca 3000 lira radarımızda olacak bizim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN