İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi! Bu rakamları duyanlar kuyumcuya koştu, işte yeni zirve tahmini...

İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi! Bu rakamları duyanlar kuyumcuya koştu, işte yeni zirve tahmini...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yıl sonu altın tahminini güncelledi. Gram altın fiyatlarına dair yıl sonu tahminini değiştiren uzman isim yeni tahminini duyurdu. İslam Memiş yatırımcı vatandaşlara uyarılarda bulunarak "bunu yapana geçmiş olsun" ifadeleriyle gündemi sarstı. Peki yıl sonu gram altın fiyatı ne kadar olacak? İşte tüm detaylar...

İSLAM MEMİŞ YATIRIMCIYI UYARDI

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile birlikte altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yıl sonu tahminini güncelledi. Yaptığı açıklama ile birlikte uzman isim gram altın, dolar, euro ve gümüş fiyatları için yeni tahminlerini açıkladı. Yıl sonu için altın fiyat fiyatlarına dair yeni zirve tahminini duyuran uzman isim uyarılarda bulundu.

Açıklamaları esnasında "bunu yaparsanız geçmiş olsun" ifadelerini belirten İslam Memiş, yatırım tavsiyesi vermediğinin de altını çizdi. Youtube platformu üzerinden "Elime yeni TL geçti, kararsızım!" başlıklı videosunda detaylara değindi. Dolar kuru hakkında konuşan uzman isim serbest piyasada 19,12 TL ile 19,15 TL arasında bulunduğunu vurguladı.

Euro kurunda ise ekranlarda 20 TL gözükse de serbest piyasada 20.21 TL ile 20.27 TL aralığında yer aldığı belirtildi. Haftaya sakin başlayan euro ve dolar kurunun dar bant aralığında yer aldığı ifade edildi. İslam Memiş orta ve uzun vadeyi göz önüne alan yatırımcılara seslenerek, 1.12 ile 1.15 yükseliş yönünde olan tahmininde değişiklik bulunmadığını belirtti.

3-bysy.webp

YIL SONU ALTIN TAHMİNİ GÜNCELLENDİ

Altın fiyatlarına dair açıklamalarda bulunan İslam Memiş takipçileri tarafından sık sık gelen "Elimde TL var altın alsam mı?" sorusunu yanıtlandı. Belirtilen soruyu soran tüm yatırımcılara altının ucuz olmadığını, hatta bedava olduğunu belirtti.

İslam Memiş tarafından yapılan açıklamaya göre yıllık getiri yatırımcısı için hedef 1450 TL olarak belirlenirken, güncelleme ile 1550 TL'ye çıkartıldı. Haziran ayı itibariyle ise altın fiyatlarındaki yükselişlerin agresif bir hal alacağını belirtti.

islam-memisten-artik-gram-altin-alamayanlara-tavsiye-yerine-bunu-onerdi-qjjv.webp

İSLAM MEMİŞ'TEN GÜMÜŞ YORUMU

En çok merak edilen gümüş yatırımına dair de açıklamalarda bulunan İslam Memiş, gümüşün en son konuşan yatırım aracı olduğunun altını çizdi. 2022senesinde yükselmedi diye morali bozulan yatırımcılara yıl sonunda 14.40 seviyesiyle tamamlayarak şok geçirtmişti. 2022 yılında altından da fazla kazandıran gümüş gramı bir anda yükselişe geçerek yatırımcıları memnun edebileceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN