İslam Memiş'den yatırımcıya uyarı! 'Sakın satmayın... Altında yeni rekor yakın.' Ağızları açık bırakan altın seviyesini paylaştı

İslam Memiş'den yatırımcıya uyarı! 'Sakın satmayın... Altında yeni rekor yakın.' Ağızları açık bırakan altın seviyesini paylaştı

Altın piyasasındaki dalgalanmalar yüzünden insanlar elindeki altını satıp satmamakta kararsızken yeni açıklama İslam Memiş'ten geldi. Memiş yaptığı açılamada elinde altını olan kişileri uyardı. Altın ve para piyasasında yeni ve büyük dalgalanmalar olacağını duyurdu.

Altın ve para piyasasında sürekli dalgalanmalar söz konusu ve insanlar bu dalgalanmalardan yararlanarak yatırdığı parayı ikiye katlamaya çalışıyor. Bu konuda insanlara tavsiye vererek satıp satmamaları konusunda uyararak insanların kar yapmasını sağlamak amaçlı açıklamalarda ve tahminlerde bulunan birçok kişi bulunmakta. Bu kişiler arasında en iyi tahminler ile insanlara tavsiye verenlerin arasında İslam Memiş’te bulunmakta. Memiş insanlara verdiği yatırım tavsiyeleri ile taninmiş ünlü bir ekonomisttir. Memiş elinde altın bulunan insanları uyardı ve bu konuda bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada; “Bu pozitif seyrin devam edeceğini ön görüyoruz. Özellikle altının ons fiyatında 3 haftalık süreç içerisinde 15 dolarlık bir değer artışı gözlemliyoruz. 1. 600 dolar seviyesi yukarı yönlü kırıldıktan sonra 1800 rakamların tekrar konuşulmaya başlayacağı bir dönem gerekiyor, diye düşünüyorum teknik olarak.” ifadelerine yer verdi.

altın

GRAM İÇİN 1.400 LİRA DEDİ

Gram altın TL tarafına baktığımız zaman 4. Kez 1.038 lira seviyesini test etti. Gram altın TL fiyatında muhtemelen 1060-1090 lira seviyeleri gelecek. Yılsonuna kadar da 1.400 seviyelerini konuşabiliriz.

ALTIN SAHİPLERİ DİKKATLİ OLSUN

Altın fiyatlarındaki bu yükselişin devam edeceğini ve elinde altını olan kişilerin kesinlikle bozdurmamasını söyleyen Memiş bulunduğu açıklamanın devamında;” Altın fiyatlarında sert yükselişler devam edecek. Yatırımcı elindeki altını bozdurmamalı. Daha yeni zirvelere var. Altın fiyatları düşerken almayan yatırımcı her düşüşü bir alım fırsatı olarak görmeniz gerekiyor. Altın alımını ihmal etmemek gerekiyor. Yatırımcı için en güvenli liman altın. Gram bazında her yıl kazandırmaya devam ediyor. Kısa vadeli al-sat dan uzak durmak gerekiyor. Yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam edecek.” ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN