İslam Memiş'ten altın, dolar yatırımı yapanlara uyarı! 2024 yılında ne olacağını açık açık anlattı

İslam Memiş'ten altın, dolar yatırımı yapanlara uyarı! 2024 yılında ne olacağını açık açık anlattı

Altın fiyatlarında flaş gelişme! Pazar günü yapılan seçimlerin ardından piyasaların nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. Vatandaşlar 'Altın yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne kadar olur? Dolar mı alınmalı yoksa altın mı?' sorularını araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçim sonuçları sonrası sürpriz bir açıklamaya imza attı. Altın kahininden altın ve dolara yatırım yapanlara kritik uyarı! 2024 yılında ne olacağını tek tek açıkladı. Yapmayan pişman olacak!

Merakla beklenen seçim sonuçları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 13'üncü kez Cumhurbaşkanı seçildi. Seçim sonuçları sonrası piyasalarda son durum merak konusu oldu. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Altın mı alınmalı yoksa dolar mı?' sorusunu araştırıyor. Piyasa yorumları ile dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçim sonrası kritik senaryoyu açıkladı. Memiş altın ve dolara yatırım yapan yatırımcıları uyardı. Yapman kafasını duvarlar vuracak! İşte İslam Memiş'in altın ve dolar uyarısı ve 2024 yılı için çizdiği senaryo...

İSLAM MEMİŞ SEÇİM SONRASI YATIRIMCILARI UYARDI

Altın fiyatlarında yaşanan son durumları değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Gram altın için son günler" diyerek altına yatırım yapacakları uyardı. YouTube hesabından 'Büyük Plan' başlıklı yeni bir video yayımlayan İslam Memiş, 2024 yılı beklentisini paylaşarak, dolar, gram altın ve gümüş yatırım araçları ile ilgili beklediklerini aktardı.

ghghgh-2023-05-30t114044-803.jpg

ALTIN VE DOLARDA 'BÜYÜK PLAN' OPERASYONU

Haziran ayı için kritik uyarılarda bulunan Memiş, ons altında, gümüş onsunda aşağı yönlü hareketlerin devam edeceğini daha sonra ise bir toparlanma olacağını söyledi. Beklediği seviyeleri aktaran Memiş, Haziran ayı içerisinde altın onsunda 1.910 dolar seviyesi, gümüş onsunda ise 22.80 doları olacağını ifade etti. Seçimden sonraki iki haftalık süreçte dolar TL bazında 20-22 liraya gram altın ise 1.350-1.450 lira aralığını takip edeceğini belirten Memiş, yatırımcıları uyardı.

ghhgh-12.jpg

UZMAN İSİM 2024 YILINDA NELER OLACAĞINI TEK TEK AÇIKLADI

2024 yılının işsizlik yılı olacağını ifade eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılı içerisinde oluşabilecek işsizliğe karşı çalışan vatandaşların dikkat etmesi gerektiğini vurguladı. Vatandaşları uyaran Memiş, çalışanların ek iş imkanlarını değerlendirmeye alınması gerektiğini ifade etti. Memiş, işsizliğe karşı tüm vatandaşları ciddi anlamda bilgilendirmek için ciddi anlamda çaba sarf ediyorum diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN