İslam Memiş'ten gram altın pişmanlığı! O rakamı duyanın eli ayağı titreyecek

İslam Memiş'ten gram altın pişmanlığı! O rakamı duyanın eli ayağı titreyecek

İslam Memiş'ten gram altın yatırımcılarına "Pişmanlık" uyarısı... Gram altın 1200 lira seviyelerini görürken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten telaşlandıran açıklamalar geldi. Uyarıları duyanlar kuyumcuda sıraya girecek...

Piyasalarda hareketlilik devam ederken, döviz kuru dalgalanmasına karşı gram altında yükseliş devam ediyor. İslam Memiş'ten ise altın yatırımcıları için son şans uyarısı yaptı. Yeni seviyeleri açıklayan Memiş, "Trenin arkasından bakacaklar" diyerek herkesi şaşkına uğrattı. İşte gram altında beklenen o seviyeler...

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTINCILARA UYARI

Euro ve dolar yükselişinin yanı sıra gram altında 1200'lü seviyeleri gördü. Yükselişi devam eden gram altın için yeni rakamlar da verilmeye başlandı. Değerlendirmeleriyle dikkat çeken İslam Memiş, yatırımcılar için son şans uyarısı yaptı.

altin.jpg

GRAM ALTININ GÖRECEĞİ RAKAMLARI VERDİ

Memiş, altınını bozdurup TL yapanlar için üzülmeyin diyerek, "Son şans gelecek ve değerlendirecek. Sonra 1300, 1400, 1500'lü rakamları konuşacağız." dedi.

SON ŞANSA AZ KALDI! KAÇIRAN BİN PİŞMAN OLACAK

Altında son fırsata az kaldığını belirten İslam Memiş, bu fırsatı da kaçıracaklar için 'bu kez trenin arkasından bakacaklar' ifadesini kullandı.

gramcik.jpg

Gram altının önce 1550 lirayı göreceğini daha sonra 1500 liraya kadar gerileceğini belirten Memiş, 1400 lirayı görenler ise 'zarar edeceğiz' düşüncesine girecekler dedi. Memiş ayrıca, 1000'li rakamları dikkate almayan yatırımcıların ise çoğalacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN