İslam Memiş'ten gram altın yatırımcısına hayati uyarı! Ters köşe olmayın diyerek yeni tehlikeyi açıkladı!

İslam Memiş'ten gram altın yatırımcısına hayati uyarı! Ters köşe olmayın diyerek yeni tehlikeyi açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı. Altında görülen değişimleri işaret eden Memiş, ''Ters köşe olmayın'' dedi. İşte İslam Memiş’in altın açıklamaları…

Altın ve dolarda görülen değişimler vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Altını bilen adam olarak anılan İslam Memiş yatırımcılara uyardı. Ekim ayında altın fiyatlarında görülen değişimlere vurgu yapan İslam Memiş, altının ons fiyatının 1.670 dolar seviyesinde olduğunu belirtti. Geçtiğimiz hafta sert bir geri çekilme olduğunu belirten Memiş, korku ve paniğe kapılmayın çağrısında bulundu. İşte İslam Memiş’in altın açıklamaları…

İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI

Altın fiyatları hakkında açıklamalarda bulunan İslam Memiş, altının ons fiyatının 1.670 dolar seviyesinde olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz hafta sert bir geri çekilme yaşandığını vurgulayan Memiş, korku ve paniğe gerek olmadığını vurgulayarak elimizdeki malı kaptırmayın çağrısında bulundu. Ekim ayında ters köşe fiyatlaması olduğunu ifade eden Memiş, hızlı bir toparlanma yaşayan altın fiyatlarının şimdilerde 1.670 dolardan işlem gördüğünü aktardı. Altın için direnç seviyesinin 1.680 olduğunu dile getiren Memiş, bunun kırılması durumunda 1800’ü hedef olarak işaret etti. İslam Memiş, yılın son çeyreğinde altın için pozitif görünümün devam ettiğini belirtti.

Altın fiyatlarında yükseliş olacak

Beklentilerinde bir değişiklik olmadığını vurgulayan İslam Memiş, altın fiyatları hakkında önemli açıklamalarda dulundu. Altın adam konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“ Gram altın TL fiyatı 1004-1009 lira aralığında. Geçen haftalarda 990'lı rakamları gördük, ekranlarda 970'li rakamları gördünüz. 1000 lira altına sarkmış oldu ama bu hafta tekrar yükseliş yönlü hareketlerini devam ettiriyor. Gram altında pozitif görünüm devam ediyor, o yüzden ucuza mal kaptırmayın. Yükseliş yönlü öngörümde değişiklik yok."

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN