İslam Memiş'ten saç baş yolduran altın tahmini! Resmen tarih verdi

İslam Memiş'ten saç baş yolduran altın tahmini! Resmen tarih verdi

Altın fiyatlarında sıcak gelişme! Gram altın yeniden 1.450 TL'nin üzerine çıkmış durumda. Altın fiyatları hızlı yükselişine devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi. Temmuz ayına doğru gidilirken gözler maaş zamlarına çevrilmiş durumda ancak altın ve dolardaki hızlı yükseliş herkesi tedirgin etmekte. İslam Memiş'ten saç baş yolduran tahmin! O tarihten son o rakamı görecek... Elinizi çabuk tutun! İşte İslam Memiş'in güncel tahmini...

Gram altında ateş sönmüyor. Mehmet Şimşek sonrası altın ve dolar kurunda yükselişler devam ederken haftanın ikinci iş gününde gram altın tekrardan 1450 TL seviyesini aşmış durumda. Dolar kuru ise 25 doğru koşuyor. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorularının cevaplarını araştırıyor. Beklenen açıklama geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın borcu olanları uyardı. O tarihte o rakama kadar çıkacak! Geç kalan bin pişman olur. İşte İslam Memiş'in güncel altın tahmini ve 13 Haziran 2023 altın fiyatları...

İSLAM MEMİŞ'TEN BOMBA TAHMİN! O TARİHTE O RAKIMI GÖRECEK...

Haftanın ikinci iş gününde Gram altın Kapalıçarşı'da 1400 TL'nin üzerine çıkarken vatandaşlar da yükselişlerin devam edip etmeyeceğini sorguluyor. Dolar kurunda da yukarı yönlü yükselişler devam ederken 23 TL'nin üzerine çıkmış durumda. Dolar ve altın fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, finansal piyasalarda tüm gelişmelerin doları yukarı yönlü desteklediğini vurguladı.

fgfg-1.jpg

Dövizdeki yükselişin altın fiyatlarını tetikleyeceğini belirten İslam Memiş, yükselişlerin Temmuz ayında da devam edeceğini vurguladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Memiş, riskli dönemlerde vatandaşların kendilerini koruması gerektiğini vurguladı. Memiş, bu dönemde döviz ve altına borçlanmaması gerektiğini de belirtti. Elektronik eşya alacak olan vatandaşların da bu ihtiyacını döviz kurundaki normalleşme ile birlikte hemen çözmesi gerektiğini açıkladı.

TRENİ KAÇIRAN PİŞMAN OLACAK

İslam Memiş açıklamalarında ons altının 1.906 dolar seviyesinde beklemeye devam ettiğini ve negatif 1.910 dolar seviyelerine kadar geri çekilmenin mümkün olacağını belirtti. Önümüzdeki aylarda yukarı yönlü atakların devam edebileceğini açıklayan Memiş, kısa vadede aşağı yönlü hareketi destekleyecek açıklamaların da gelmeye devam ettiğini belirti.

ghghghgh-65.jpg

GRAM ALTIN NE KADAR?

Önceki kapanışı 1.486,78 TL'den yapan gram altın bugün 1.481,66 TL alış, 1.481,88 satış fiyatından işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Önceki kapanışını 9.807,00 TL üzerinden yapan cumhuriyet altını 9.561,00 liradan alınıyor, 9.804,00 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Önceki kapanışını 4.926.00 TL üzerinden yapan yarım altın 4.825,00 liradan alınıyor, 4.925,00 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın, son kapanışını 2.463,00 TL seviyesinde yapmıştı. Son olarak 13 Haziran itibariyle 2.413,00 liradan alınıyor, 2.463,00 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Tam altın 13 Haziran günü 9.555.74 TL alış, 9,750,91 TL satış fiyatından el değiştiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN