İslam Memiş’ten şok açıklama: tüm piyasayı alt üst edecek! Dolar, euro, altın alanlar hayal kırıklığına uğrayacak!

İslam Memiş’ten şok açıklama: tüm piyasayı alt üst edecek! Dolar, euro, altın alanlar hayal kırıklığına uğrayacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni ekonomi sistemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Mehmet Şimşek'in ekonomiye katılması hakkında yazdığı yazıda piyasanın durumunu olumlu karşıladığını belirten Memiş, Borsa İstanbul'un yukarı yönlü harekete geçtiğini belirtti. Yatırım yapacak vatandaşlar için dikkat çekici açıklamalarda bulunan Memiş, tüm detayları aktardı. İşte para piyasalarındaki son durum…

Yeni kabinenin açıklanması ile birlikte ekonomi bakanının Mehmet Şimşek olduğu duyuruldu. Piyasalarda hareketlilik başlarken İslam Memiş, yatırım yapacak vatandaşlar için dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Gram altın fiyatları ile ilgili uyarılarda bulunan Memiş, fiyatların 1350 TL'yi aşarak 1370 TL'ye kadar çıktığını söyledi. Yatırımcıların gram altına almakta belirsizlik yaşadığını belirten Memiş, piyasalardaki son durumu değerlendirdi. İşte para piyasalarındaki son durum…

VATANDAŞLARI TEK TEK UYARDI

Mehmet Şimşek'in yaptığı açıklamalarla ilgili önemli tahminlerde bulunan Memiş, ilk başlarda dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi. Daha sonra emin ve güvenilir adımlar atılması gerektiğini vurgulayan uzman isim, borsada yükselişin olacağına belirtirken döviz ve altın fiyatlarında ise düşüş görüleceğini söyledi.

para-eyt-001.jpg

Türk lirasının diğer piyasa para birimlerine göre daha değerli kalacağının altını çizen İslam Memiş, TL'deki öngörülerin kalıcı olup olmayacağını zamanın belirleyeceğini vurguladı. Zaman içerisinde ekonomide düzelme olacağına dile getiren Memiş,Dolar, euro ve gram altın alanların hayal kırıklığına uğrayabileceğini belirtti. Memiş, seçim öncesinde kuyumcuların önünde oluşan yoğun talebin hayal kırıklığı ile sonuçlanabileceğini söyledi.

memis-dolar-euro-001.jpg

Piyasalardaki değişim ile birlikte birçok kişinin döviz yerine faize yöneleceğini söyleyen Memiş, “Bunun sonucunda da vatandaşların kredi imkanlarının genişleyip genişlemeyeceğini büyük bir merakla takip etmesine sebep olacak. Şimdi ise Türkiye, Kurban Bayramı'nı beklemekte.” açıklamalarında bulundu.

BORSA İSTANBUL KARDA


Belirli fiyat aralıklarını takip ederek bu aralıklarda piyasanın izlenebileceğinin altını çizen Memiş, orsa İstanbul'da görülen 5.407 puan seviyesini belirterek kar satışlarını işaret etti. Bu konuda dikkatli olunması gerektiğini ifade eden İslam Memiş, hisse senedi fiyatlarının düşebileceğini söyledi. Yatırımcıların borsa konusunda dikkatli olması gerektiğine vurgulayan Memiş, iyi karar verilmesi gerektiğini dile getirdi.

borsa-istanbul-onlem-001.jpg
Uzman isim piyasada dolar, euro, altın gibi yatırımlar konusunda dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi. Memiş, vatandaşların ilerleyen süreçte pişman olmaması için iyi bir değerlendirme yapması gerektiğini söyledi.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN