İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Gram altın rekor çağrısında bulundu: Trenin arkasından bakacaklar!

İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Gram altın rekor çağrısında bulundu: Trenin arkasından bakacaklar!

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte altın ve para piyasları uzmanı İslam Memiş'ten yeni açıklamalar geldi. Gram altın fiyatlarına dair uyarılarda bulunan İslam Memiş "son kalkış" uyarısında bulundu! Gram altın fiyatlarına dair sık sık açıklamalarda bulunan uzman isim yatırımcılara birçok konuda uyarılarda bulunmuştu. Bu sefer son olduğunu belirten uzman "Bu kez trenin arkasından bakacaklar" sözlerini kullandı. İşte tüm detaylar...

İSLAM MEMİŞ SON UYARISINI YAPTI!

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalara dair sürekli olarak açıklamalarda bulunan uzman isimler arasına İslam Memiş'te katıldı. Son günlerde daha hızlı dalgalanan atlın fiyatlarına dair açıklamalarda bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son uyarısını gram altın için yaptı. Uzun yıllardır en çok kar getiren yatırım aracı olarak altını işaret eden İslam Memiş "Bu kez son" uyarısında bulundu.

Youtube platformu üzerinden paylaştığı videolar ile birlikte durum değerlendirmesi yapan uzman isim yaz aylarında beklenen büyük ekonomik tufana dair uyarılarda bulunan İslam Memiş uyarılarını bir kez daha duyurdu.

İslam Memiş yatırımcılara seslenerek büyük tufana hazırlık yapın uyarısını yenileyerek çok ciddi bir ekonomik krizin kapıya dayandığını belirtti. Belirtilen bu ekonomik krizin dünyayı kasıp kavuracak cinsten olduğunu ve çok ciddi bir konu olduğunu vurguladı. Küresel piyasalar ile insanlar için dikkat çeken bir uyarı olduğunu belirtti.

kuppa2-z447.webp

FAİZ ARTIRIMI HAKKINDA UYARI!

İslam Memiş açıklamalarında Dünya Bankası faiz artırımlarını işaret ederek gelişmiş ülkelerdeki güçlü merkez bankalarına dikkat çekti. Agresif faiz artırımının yapılmaması gerektiğini aksi halde 2023 sonunun kötü olacağını belirtti.

Merkez bankalarının bu açıklamaları dikkate almamasıyla birlikte rekabet haline girdiğini açıkladı. Bu durum ile birlikte üst üste önden yüklemeli faiz artırımına gidiliyor. Bu işlem sonucunda ise enflasyonu patlattıklarını ve bahaneli aradıklarına dikkat çekti.

islam-memis3-xjri.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN KRİTİK UYARI!

ABD'de yaşanan banka iflasları hakkında açıklamalarda bulunan İslam Memiş uyarılar yapmaya devam etti. Bankaların iflas etmesinin ana problem olmadığını açıklayan İslam Memiş, asıl problemin mayıs ile haziran aylarında geleceğini açıkladı.

Diğer büyük bankalara bu iflasların sıçrama olasılığını açıkladı. Büyük bankaların batma riskine karşı olarak olasılığında yükseldiğini ve bu durumun ABD tarafından bilindiğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN