İslam Memiş'ten yatırım önerisi! Paranız varsa ne altına ne dolara yatırın dedi: Bunu alanın sırtı yere gelmiyor

İslam Memiş'ten yatırım önerisi! Paranız varsa ne altına ne dolara yatırın dedi: Bunu alanın sırtı yere gelmiyor

Ünlü Ekonomist İslam Memiş, en karlı yatırımı açıkladı. Elinde bir miktar parası olanlara seslenen uzman isimden yatırım önerisi paylaşıldı. Parayı buraya yatıranlar bir ömür rahat edecek. İşte tüm detaylar...

Altın ve dolar değerlendirmelerinin ardından ünlü ekonomist İslam Memiş'in o tavsiyesi yatırımcıların gündeminde yer aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden altın hakkında değerlendirmelerde bulunan uzman isim konuyu bambaşka bir yatırım aracına çekti.

GRAM ALTINDA ÇİFTE DESTEK

İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişe dikkat çekti. Ons altın tarafında ve dolar kurunda yaşanan yükselişlerin ardından gram altında çifte destek olduğu görülüyor. Ons altın fiyatlarının güncelde 2057 dolara kadar tırmandığını belirten uzman isim, 2080 dolar direncini kırıp kırmayacağına cevap aradığını paylaştı.

Kısa vadede 1980 - 2080 dolar aralığını takip ettiğini duyurdu. Belirsizlik içerisinde ons altının 2000 dolar altına sarkıp sarkmayacağını merak ediyor.

219789.webp

ALTINDA YENİ REKORLAR GELECEK Mİ?

Gram altın fiyatlarına yönelen uzman isim 1900 TL ile 2000 TL aralığında gidip gelecek verilerin yakında görüleceğini paylaştı. Yıl sonu tahminine göre gram altın tekrardan 1900 TL altına sarkacak.

Ev ya da araba alamayacakların altın yatırımından devam etmesi gerektiğini işaret etti. Alım fırsatı vermeden yeni rekorların gelmeyeceğini işaret eden uzman isim, ilerleyen tarihlerde gram altının 2.500 TL ile 2.700 TL seviyelerinde olacağını işaret etti.

1623515150652.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN YATIRIM ÖNERİSİ

Ünlü ekonomist İslam Memiş, sosyal medya hesabı üzerinden ise elinde, kıyıda köşede 1 milyon TL birikmiş olanlara seslendi. Altın, döviz, gümüş ve herhangi bir yerde 1 milyon TL'si bulunanlara en iyi yatırım aracını paylaştı. İslam Memiş'İn açıklamaları ise şu şekilde;

"Yarın işsiz kaldın

Soru: sabit gelirin var mı?

Cevap: Hazır birikimimden harcarım.

Bu cevap yanlış olarak değerlendiriyorum.

1+1 daire hedefi olsa alsa ve kiraya hem malı mal olarak kalır hem de sabit geliri olmuş olur. Öncelik gider kadar gelirin olması. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN