İstanbul Havalimanı en iyi havalimanları arasına giremedi

İstanbul Havalimanı en iyi havalimanları arasına giremedi

1 milyar 200 milyon dolar para harcanarak yapılan ve 2 yıl önce hizmete açılan İstanbul Havalimanı dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giremedi.

Uçuş araştırmaları yapan Skytrax tarafından açıklanan 2021 yılının En İyi Havalimanları listesinde, İstanbul Havalimanı ilk 10'da yer alamadı.

Merkezi İngiltere'de bulunan uçuş araştırmaları yapan Skytrax tarafından 2021 yılının En İyi Havalimanları açıklandı.

Skytrax tarafından yıllık olarak açıklanan Dünyanın En İyi Havalimanları listesinde, geçtiğimiz yıl ilk sırada bulunan Singapur Changi Havalimanı bu yıl liderliğini kaybetti.

istanbul-airport.jpg

LİSTENİN 1.'Sİ HAMAD ULUSLARARASI HAVALİMANI

Doha’da bulunan Hamad Uluslararası Havalimanı’nın ilk sırayı aldığı listede, ikinci sırayı Tokyo Haneda Havalimanı aldı.

Geçtiğimiz yıl listenin ilk sırasında yer alan Singapur Changi Havalimanı bu yıl üçüncü sıraya geriledi.

Dördüncü sırada Güney Kore’de bulunan Incheon Uluslararası Havalimanı, beşinci sırada Tokyo Narita Havalimanı, altıncı sırada Münih Havalimanı, yedinci sırada Zürih Havalimanı yer aldı.

Londra Heathrow Havalimanının sekizinci olduğu sıralamada, Kansai Uluslarararası Havalimanı dokuzuncu, Hong Kong Ulusslararası Havalimanı ise onuncu sırada yer buldu.

İSTANBUL SADECE GELİŞMİŞ HAVALİMANI KATEGORİSİNDE YER ALABİLDİ

Listede farklı kategorilerde de havalimanları ödül aldı. İstanbul Havalimanı’nın En Gelişmiş Havalimanı olarak yer aldığı listede, Changi en iyi havalimanı personeli ödülüne layık görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN