İstanbul'da akaryakıt fiyatlarında dev indirim: 2 lira birden düştü! İşte o şirketten müthiş müjde

İstanbul'da akaryakıt fiyatlarında dev indirim: 2 lira birden düştü! İşte o şirketten müthiş müjde

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamlar vatandaşı çılgına döndürdü. Kara kara düşünen sürücülerin derdine derman olacak o kampanya sonunda geldi. İstanbul'da akaryakıt almak isteyenler o firmanın önünde kuyruk oluşturacak. Fiyatların 2 tr birden düştüğünü gören sürücülerde yollara düştü. İşte akaryakıt indirim detayları…

HİLAL NAS

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar ile birlikte vatandaşlar da araçlara binmeye korkar oldu. Dev akaryakıt zamlarının ardından sürücünün yüzünü güldüren dev indirimde akaryakıt pompalarına yansıdı. İstanbul'da o akaryakıt firması fiyatları 2 TL indirim yaptı sürücüler soluğu firma akaryakıt istasyonlarında aldı. İşte akaryakıt indirim detayları…

AKARYAKITTA DEV İNDİRİM

İstanbul'da akaryakıt fiyatları son günlerde art arda gelen zamlarla adeta uçtu. Motorin fiyatı 44 TL'yi aşarken, benzin de 42 TL'ye yaklaştı. Bu durum araç sahiplerini isyan noktasına getirdi.

classpet.jpg

Ancak İstanbul'da faaliyet gösteren Classpet firması, adeta bir bomba patlattı. Merter ve Sefaköy şubelerinde yaptığı kampanya ile motorin fiyatlarını yaklaşık 2 lira indirimle litre fiyatını 42,49'dan satmaya başladı. LPG fiyatını ise 17.99'a çekti.

Classpet'in bu kampanyası, İstanbul'da akaryakıt fiyatlarına isyan eden araç sahiplerini sevindirdi. Kampanyanın ne kadar süreyle devam edeceği bilinmemekle birlikte, diğer firmaların da benzer kampanyalar yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN