Karamollaoğlu bakanlığın videosundaki o ayrıntıya dikkat çekti: İnsanımızı düşürdüğünüz hali kabul ediyorsunuz

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından TOKİ bünyesinde yapılacak olan sosyal konut projesinin, vatandaşların iktidar tarafından ekonomik olarak düşürüldüğü halin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın resmi Twitter hesabında ‘Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi’ reklam videosu olarak paylaşıldı. Reklamda oynayan gençlerin konuşmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

-Ne haber abi, ne yapıyorsun?

-Oyunda ev aldım da onu döşüyorum.

-Ben de ev alıyorum.

-Hangi oyunda?

-Yok, ben gerçek hayatta ev alıyorum.

-Yoksa miras mı kaldı?

-Define mi buldun?

-Görürsünüz…

“İNSANIMIZI DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ HALİ KABUL EDİYORSUNUZ”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bakanlığın paylaştığı videoyu alıntılayarak, reklam videosunda geçen konuşmaların ‘vatandaşların düşürüldüğü halin’ bir göstergeci olduğu yorumunda bulundu. Karamollaoğlu paylaşımında, “Ülkemizi ve insanımızı düşürdüğünüz hali kabul ediyorsunuz yani” ifadesini kullandı.

Sosyal konut projesinin detaylarını ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül’de açıklayacak.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir