Kaymak gibi indirim paylaşıldı! Tuvalet kâğıdı dip fiyatı gördü: O tarihe kadar aldınız aldınız...

Kaymak gibi indirim paylaşıldı! Tuvalet kâğıdı dip fiyatı gördü: O tarihe kadar aldınız aldınız...

Cumhuriyetin 100. yılına özel indirimler paylaşılmaya devam ediliyor. Son yıllarda etkili olan enflasyondan en çok etkilenen ürünlerden birisi olan tuvalet kağıtlarında indirim başladı. O tarihe kadar geçerli indirimlerden faydalanmak acele edin. İşte tüm detaylar...

Tuvalet kağıtlarında paylaşılan indirim, milyonlarca tüketicinin dikkatini çekti. İndirim listelerinin göz bebeği haline gelen tuvalet kağıtlarında dev indirim duyuruldu. Temel ihtiyaç kategorisinde yer alan tuvalet kağıdı indirimini gören tüketiciler kapış kapış alıyor.

CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL İNDİRİM

Ülkemizde yüksek olan enflasyon karşısında market ürünlerine zamlar gelmeye devam ediyor. Market zincirleri tarafından enflasyonla mücadele kapsamında her hafta indirim listeleri paylaşılıyor.

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak indirimler gelmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın indirim çağrısı üzerine marketler harekete geçti. O market zinciri tarafından 16'lı, 32'li ve 40'lı tuvalet kağıtlarında dev indirim başladı.

22-20200306161425.jpg

TUVALET KAĞIDI KAMPANYASI BAŞLADI

Tarım Kredi Kooperatif market zincirleri tarafından paylaşılan indirimlere bir yenisi daha eklendi. Sürekli yeni indirimler paylaşan Tarım Kredi marketleri, tüketicilerin bütçesine hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla geçtiğimiz yıl kar amacı gütmeden satış yapan marketler, yeni indirimleri paylaştı. Büyük kampanyalar yapan Tarım Kredi marketleri tuvalet kağıdı ürünlerinde fiyatı dibe çekti. İndirim için son tarih paylaşıldı.

İNDİRİM İÇİN SON TARİH

Tarım Kredi Kooperatif marketleri tarafından başlatılan indirim, tüketicileri harekete geçirdi. İndirim fırsatı ile akın eden müşteriler, tuvalet kağıdı gibi diğer hijyen ürünlerindeki ekstra indirimi görünce poşetleri doldurdu.

2 Kasım 2023 tarihine kadar sürecek olan indirim, tüketicilerin gündeminde yer alıyor. Tarım kredi ile kırk rulo tuvalet kağıdı fiyatları 159 TL'ye kadar gerileme kaydetti. Elit marka tuvalet kağıdı ise 99 TL'ye düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN