Kısa vadeli yatırımcılar eli ayağına dolanacak! O tarihte rekora rekor… Fırtına öncesi sessizlik

Kısa vadeli yatırımcılar eli ayağına dolanacak! O tarihte rekora rekor… Fırtına öncesi sessizlik

Piyasada yaşanan hareketlilik ile birlikte yatırımcıların eli kolu bağlandı. Nasıl bir yol çizeceği konusunda kararsız kalan yatırımcıların imdadına ekonomistler yetişiyor. Peş peşe gelen açıklamalar ile birlikte altın tarafında müjdeli haber geldi. Peki, gram altın ne kadar olacak? İşte tüm detaylar...

Yatırımcıların yakından takip ettiği ünlü ekonomistlerden güncel açıklamalar geliyor. Son olarak resmi Youtube hesabı üzerinden güncel birr video paylaşan İslam Memiş, analizlerini yatırımcılar ile paylaştı.

UZUN VADEDE PROBLEM YOK

BİST 100 endeksinde yorgunluk olduğunu belirten uzman isim rekor tazelese bile devam edeceğini duyurdu. Kısa vadeli yatırımcılara uyarılarda bulunan uzman isim uzun vadeli yatırımcılar için bir tehlikenin teşkil etmediğini belirtti.

Dolar kurundaki durgunluğun ardından yukarı yönlü bir artış olabileceğini ifade ederken, yükselişlerin sakin bir şekilde kademe kademe yaşanacağını açıkladı.

izez-yr07-1.webp

DÜŞÜŞLER KALICI OLMAYACAK

Gram altın fiyatlarına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Memiş, yeni rekorlar beklediğini duyurdu. Ons altın fiyatlarındaki baskılanmanın gerilemesi sonucunda 1902 dolara kadar gerilerken 1890 doların destek seviyesi olacağını ifade etti. Geri çekilmelerin dolar ya da euro üzerinde parite yapmasıyla birlikte yatırımcılara yeni fırsatlar sunacağını söyledi.

Ons altının 1890 seviyeleri ise kalıcı olmayacağı gibi 200 üzerinde hızlı ataklardan önce mevcut durumu ele aldığını belirtti. 2023 yılının son çeyreğine hazırlıklarını yapanlar için bu düşüşlerin değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Ons altın fiyatlarındaki düşüşün nedeni ise dolar endeksinin olduğunu belirterek kalıcı olmayacağının altını çizdi.

slam-memisten-altin-tavsiye-hemen-bunu-yapin-cok-kazanacaksiniz-1.jpg

GRAM ALTINDA ZİRVE

Gram altın fiyatlarında 50 liralık bir makas aralığı olduğunu belirten uzman isim makas aralığının düşmeyeceğini de duyurdu. Altın bozduranlar ya da alanlara çifte uyarıda bulunan ünlü ekonomist ekran ile internet arasındaki 50 liralık farkın korunacağını ifade etti.

Serbest piyasada 1751 seviyelerini gören gram altın tahminlerini güncelledi. Ekim ayı itibariyle yükselmesini beklediği gram altında 1800 TL rakamlarına kavuşacağını ifade etti. Açıklamalarına göre 1800 TL seviyelerinden sonra 1820 ve 1880 rakamlarına değindi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN