Kurdan bir tık destek gelse gram altın uçacak! Hatice Kolçak altının yeni rotasını çizdi

Kurdan bir tık destek gelse gram altın uçacak! Hatice Kolçak altının yeni rotasını çizdi

Altın yatırımcıları altının dalgalı seyrini yakından takip ediyor. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcıları sevindirecek bir tahminde bulundu. Kurdan bir tık destek gelse gram altın uçacak! Altın borcu olanlar bu habere çok üzülecek...

Altın fiyatlarında dalgalanma seyrederken yatırımcıların ilgiyle takip ettiği ekonomistlerden yatırımcıların yüzün güldürecek bir yorum geldi. Ekonomist Hatice Kolçak ‘Gram uçacak’ diyerek yatırımcılara güzel haberi verdi.

ALTINA OLAN TALEP AZALMIYOR

Ekonomist Hatice Kolçak, ABD Tarım Dışı İstihdam verilerinin beklentinin üstünde güçlü geldiğini ve ücretlerde geçen aya göre yüksek bir artış olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. İşsizlik oranının ise 3,8 ile biraz zayıf olduğunu belirtti. Ancak, bu kadar enflasyonist etkiye rağmen piyasanın altına olan talebinin azalmadığını ifade etti.

“KURDAN BİR TIK DESTEK GELSE GRAM UÇACAK”

Kolçak'ın paylaşımında, altın fiyatlarındaki yükseliş eğilimi devam ettiğini belirtti. Gram altın, 2322 Dolar seviyesine ulaşmış durumda. Kolçak, kurda biraz daha destek gelmesi durumunda gram altının uçuşa geçeceğini belirterek “Kurdan bir tık destek gelse gram uçacak” ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN