Migros ayçiçek yağında yılın indirimi! Ucuzlukta TMO'yu bile solladı, fiyatı gören sepetini yağla dolduracak

Migros ayçiçek yağında yılın indirimi! Ucuzlukta TMO'yu bile solladı, fiyatı gören sepetini yağla dolduracak

Yıl başından bu yana peş peşe zamlanan ayçiçek yağı fiyatları rekor seviyelere ulaşmış durumda. Vatandaşlar ucuza ayçiçek yağı alabilmek için zincir marketler tarafından yapılan indirimleri yakından takip ederken beklenen indirim haberi o marketlerden geldi. Migros ayçiçek yağında yılın indirimi! Bu indirim tüketicileri çıldırtacak. Ucuzlukta TMO'yu bile solladı, fiyatı gören sepetini yağla dolduracak. Stoklar sınırlı, bitmeden hemen yetişin.

Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşların gündeminde. Yıl başından bu yana sürekli olarak zamlanan ayçiçek yağı fiyatları rekor seviyelere ulaşırken vatandaşlar 'En ucuz ayçiçek yağı fiyatı ne kadar? Hangi marketlerde ayçiçek yağı indirime girdi?' sorularını araştırıyor. O marketler dev indirim başladı. Fiyatları gören torbasını alıp koşuyor. Migros ayçiçek yağında yılın indirimi! Ucuzlukta TMO'yu bile solladı, fiyatı gören sepetini yağla dolduracak. Yudum markalı Ayçiçek yağı, sadece 60 TL'ye satılmaya başladı. Stoklar sınırlı bitmeden yetişin! İşte ayrıntılar haberimizde...

MİGROS'TAN YILIN İNDİRİMİ! TORBASINI ALAN KOŞUYOR

Tüketicilerin dört gözle indirim beklediği ayçiçek yağı fiyatlarında beklenen haber geldi. Migros ayçiçek yağında yılın indirimini başlattı. Bu yeni kampanya, Türkiye genelinde bulunan 81 Migros Market mağazasında ve Migros Sanal Market uygulamasında geçerli olacak. Migros marketlerinde Yudum markalı Ayçiçek yağı, sadece 60 TL'ye satılmaya başladı.

hghggh-2023-09-22t101357-420.jpg

O MARKALI AYÇİÇEK YAĞLARI 60 TL'DEN SATILMAYA BAŞLANDI

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros, yaptığı indirimlerle tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu seferki indirimi duyan vatandaşlar marketlere akın edecek. Hem Migros mağazalarında hem de sanal market uygulamasında geçerli olan bu kampanya ile Yudum Ayçiçek yağı, 59,90 TL fiyat etiketi ile raflarda yerini aldı. Uygun fiyatlı Ayçiçek yağı alışverişi yapmak isteyen tüketiciler, mağazalara gitmeden sanal market üzerinden sipariş vererek avantajlı alışveriş yapabilirler.

yeni-hggh-5.jpg

STOKLAR BİTMEDEN YETİŞİN!

Migros tarafından yapılan duyuruda, ayçiçek yağı fiyat indirimlerinin sadece bir hafta süreceği belirtildi. Ayrıca Migros'tan indirimli Ayçiçek yağı alışverişi yapmak isteyenlerin Migros Money kart ya da Money Club Kart sahibi olmaları gerekiyor. Bu özel indirim, sadece bu kartlarla yapılan alışverişlerde geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN