Milyonlarca araç sahibine şok! Meclis'te kabul edildi... Akaryakıta 8 lira zam yolda

Milyonlarca araç sahibine şok! Meclis'te kabul edildi... Akaryakıta 8 lira zam yolda

Son dakika haberi... Seçimlerin ardından dövizde yaşanan artış akaryakıt fiyatlarını tetikledi. ÖTV ve KDV'ye gelen zamlar akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansırken gelen son dakika bilgisi araç sahiplerini kahretti. Milyonlarca sürücüye şok! Cumhurbaşkanı'nın imzasıyla Meclis'ten geçti. Akaryakıta 8 TL birden zam geliyor. Depoları fullemek için acele edin. Böyle zam görülmedi, 8 TL birden aratacak! Peki akaryakıta ne kadar zam gelecek? İşte 14 Temmuz 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. Seçimin ardından dolar kurundaki yükseliş akaryakıt fiyatlarını tetiklerken gelen ÖTV ve KDV zammı benzin ve motorine zam olarak yansıdı. Sürücüler gelen zamlar sonrası 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Akaryakıta ne kadar zam geliyor?' sorularını araştırırken gelen son dakika bilgisi araç sahiplerini şoke etti. Cumhurbaşkanının imzasıyla Meclis'ten geçti. Akaryakıt fiyatlarına görülmemiş zam. 8 TL birden artacak. O tarihe kadar hemen depoları fulleyin! Böyle zam görülmedi. Peki 14 Temmuz 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? İşte son dakika akaryakıt haberinin detayları...

MECLİS'TEN KABUL EDİLDİ: MİLYONLARCA ARAÇ SAHİBİNE ŞOK!

En düşük memur maaşının 22 bin 17 liraya çıkarılmasını, emekli aylıklarına yüzde 25 zam yapılmasına yönelik düzenlemeleri içeren ve bazı vergi artışlarını öngören "6 Şubat 2023 Tarihinde Meydana Gelen Depremlerin Yol Açtığı Ekonomik Kayıpların Telafisi İçin Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi İhdası, Cumhurbaşkanı'na akaryakıtta ÖTV'yi artırma yetkisi ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi" TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Gelen vergi zammı sonrası akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelirken bir zam haberi daha geldi.

hgghgh-91.jpg

AKARYAKIT FİYATLARINA 8 TL BİRDEN ZAM GELİYOR

Dün gece yarısı Meclis'ten onaylanarak geçen son kanun teklifine göre, Cumhurbaşkanının akaryakıt, alkollü ve alkolsüz içecekler ile tütün mamullerinin ÖTV oranlarını artırma veya indirme konusundaki yetkilendirildi. Cumhurbaşkanı, uygulama dönemlerini gün veya ay olarak belirlemeye veya belirleyeceği mallar ve aylar itibarıyla yeniden belirlenmiş sayılan tutarların uygulanmamasına karar vermeye yetkili olacak. Bu kanun teklifinin onaylanması ile birlikte akaryakıt fiyatlarına 8 TL birden zam yapılacağı kesinleşti.

hghghg-2023-07-14t112113-754.jpg

İSTANBUL 14 TEMMUZ 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 26,65 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 26.31 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11.85 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 26.70 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 26.37 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11.89 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 27.16 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 26.85 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 11.97 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 27.26 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 27.02 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 11,99 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN