Milyonlarca kişiye müjde! Hesabınıza para yatmış olabilir... Hemen banka hesabınızı kontrol edin

Milyonlarca kişiye müjde! Hesabınıza para yatmış olabilir... Hemen banka hesabınızı kontrol edin

Milyonlarca kişiye son dakika olarak duyurdular. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, müjdeyi verdi. Hesabınıza para yatmış olabilir. Devlet yeni destek ödemelerini açıkladı. Tek tek hesaplara yatmaya başladı. Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin! İşte detaylar haberimizde...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından müjdeli haberi duyurdu. Çiftçiler bu habere bayram edecek. Hemen hesaplarınızı kontrol edin. Para yatmış olabilir. 1 milyar 268 milyon 568 bin 419 lira değerindeki tarımsal katkı hesaplara yatırılmaya başlandı. Hemen kontrol edin!

BAKAN KİRİŞÇİ MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Bakan Kirişçi, sosyal medya hesabından sayısı 2,5 milyonu geçen çiftçilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kirişçi, devlet destek ödemelerinin dün itibarıyla hesaplara yatmaya başladığını ilan etti. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 268 milyon 568 bin 419 lira değerindeki tarımsal katkının bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

hjjhjh-25.jpg

HEMEN HESAPLARINIZI KONTROL EDİN

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, 1 milyar 268 milyon 568 bin 419 liralık tarımsal yardım ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktardıklarını belirtti ve "Hayırlı ve bereketli olsun" sözlerini dile getirdi.

Bununla birlikte, fındık alan temelli gelir desteği olarak 845 milyon 133 bin 986 lira, yaş çay katkısı olarak 379 milyon 492 bin 146 lira, hububat-bakliyat ve dane mısır desteği olarak 25 milyon 641 bin 987 lira, bombus arısı kullanım katkısı olarak 18 milyon 261 bin 600 lira, damızlık ana arı katkısı olarak 38 bin 700 lira ödeme gerçekleştirilecek.

hjjhjhhj-6.jpg

Fındık alan temelli destek, kimlik numarasına göre, bugün ve 14 Nisan'da, diğer yardımlar ise dün saat 18.00'den itibaren hesaplara aktarılmaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN