Milyonlarca vatandaşa müjdeli haber verildi! Bu şartı sağlayana ayda 5 bin TL sosyal destek verilecek: Hemen kontrol edin

Milyonlarca vatandaşa müjdeli haber verildi! Bu şartı sağlayana ayda 5 bin TL sosyal destek verilecek: Hemen kontrol edin

Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte toplumda yoksullaşma hızla yayılmaya başladı. Hem hükümet hem de yerel yönetimler geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik destek ödemelerini gündemine alırken son dakika gelişmesi yaşandı. Milyonlarca vatandaşa müjdeli haber verildi! Bu şartı sağlayana ayda 5 bin TL sosyal destek verilecek. Tek şart aranıyor. Hemen kontrol edin sizde paranızı alın. İşte sosyal destek paketinin detayları...

Türkiye'de yoksulluğun artmasıyla birlikte hem hükümetin hem de yerel yönetimlerin sosyal destek ödemelerine ilgi arttı. Vatandaşlar geçinmek için yardım taleplerinde bulunurken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Üsküdar Belediyesi'nden güzel haber geldi. Milyonlarca vatandaşa müjdeli haber verildi! Bu şartı sağlayana ayda 5 bin TL sosyal destek ödemesi verilecek. Tek şart aranmakta, hemen başvurun sizin de maaşınız her ay hesabınıza yatsın.

MİLYONLARCA VATANDAŞA MÜJDELİ HABER VERİLDİ

Ekonomik krizden en fazla emekliler ve asgari ücret çalışanları etkilenmiş durumda. Alım gücünün düşmesiyle vatandaşlar gıda sorunu yaşarken hükümet ve yerel yönetimlerden sosyal destek paketleri tek tek açıklanmaya başladı. Bu kapsamda şartları sağlayanlara ayda 5 bin TL sosyal destek verilecek.

yeni-proje-2024-05-12t112915-744.jpg

Üsküdar Belediyesi emeklilerin elini rahatlatacak bir düzenleme üzerine çalışıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, adaylık döneminde emeklilere Pazar desteği vaadinde bulunmuştu. Söz konusu uygulama sonunda hayata geçiriliyor.

BU ŞARTI SAĞLAYANLARA AYDA 5 BİN TL ÖDEME YAPILACAK

Katıldığı programda “İlk yapacağım iş, emeklilere vereceğimiz pazar desteği ve afet müdürlüğü kurmak” Dedetaş konuyu Üsküdar Belediyesi meclisine getirdiği belirtildi. Bu kapsamda Üsküdar’da yaşayan emeklilere Meclis’te kabul edildiği takdirde 5 bin TL Pazar desteği sağlanacak.

yeni-proje-2024-05-12t112931-940.jpg

Pazar desteğinin önümüzdeki günlerde Meclis’ten geçerek yürürlüğe girmesi bekleniyor. Söz konusu desteği almak için aranan tek şart ise emekli olmak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN