Motosikletten korkanlar müjde! Bu motor asla devrilmiyor… Görenler gözlerine inanamadı

Motosikletten korkanlar müjde! Bu motor asla devrilmiyor… Görenler gözlerine inanamadı

Motosiklet sürmekten korkuyorsanız müjde! Bu motor asla devrilmiyor! Ellerinizi bıraksanız bile düşmüyor! Görenler gözlerine inanamadı...

Motosiklet kullanmaktan korkuyorsanız Yamaha’nın yeni teknolojisi tam size göre! Yamaha'nın son teknoloji motosiklet prototipi, bu endişeleri ortadan kaldıracak şekilde donatılmış. Görenleri şaşkına çeviren bu motosiklet, otomatik denge sağlama yeteneğiyle dikkat çekiyor.

DENGE SAĞLAYAN MOTOSİKLET

devrilmeyen-motor-yamaha-motobot-1.jpg

Yamaha'nın geliştirdiği "Motobot" projesi, otomatik denge sağlayabilen bir motosiklet sunuyor. Bu projede, birleştirilen yapay zeka ve robotik teknoloji motosikleti insan sürücüleri gibi kullanabiliyor ve sürüş yapabiliyor.

SÜRÜCÜSÜZ MOTOSİKLET TEKNOLOJİSİ

Motobot'un temel hedefi, sürücüsüz otomobil ve motosiklet teknolojilerini ileri taşımak ve gelişmiş sürüş becerilerini benimsemekti. Bu kapsamda motosikletin insan gibi dengede durabilmesi, yüksek hızlara ulaşabilmesi ve karmaşık manevraları gerçekleştirebilmesi hedefleniyor. Ancak, bu teknolojinin ticari bir ürüne dönüşmesi veya geniş ölçekte kullanılabilir hale gelmesi hala geliştirilme aşamasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN