Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz'dan Bakan Şimşek'e tepki: Su köprüyü yıkalı çok oldu

Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz'dan Bakan Şimşek'e tepki: Su köprüyü yıkalı çok oldu

Bakan Şimşek'in "Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamak. Ancak biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var" açıklamalarına muhalefetten tepki geldi. İYİ Partili Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, "Su köprüyü yıkalı çok oldu. Yazılacak reçeteye baz olacak doğru veri ortada yokken ekip güçlendirmekten, program tasarlamaktan söz ediyorsunuz. Başarılar." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından bugün yaptığı açıklamasında "Daha müreffeh ve dirençli bir Türkiye yaratmak için ilkelerimiz şeffaflık, tutarlılık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik olacaktır. Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır. Plan ve program dahilinde, belirlediğimiz ilkeler çerçevesinde emin adımlarla çıktığımız bu yolda hedeflerimize inşallah herkesin desteğini alarak ulaşacağız. Ancak biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var" ifadelerini kullanmıştı. Şimşek'in açıklamalarına muhalefetten tepki geldi.

İYİ Partili Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında "Su köprüyü yıkalı çok oldu. Yazılacak reçeteye baz olacak doğru veri ortada yokken ekip güçlendirmekten, program tasarlamaktan söz ediyorsunuz. Başarılar." açıklamasını yaptı.

Yılmaz'ın paylaşımı şöyle;

"Sayın Mehmet Şimşek demiş ki; "Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır." Çok geç değil mi? Su köprüyü yıkalı çok oldu. Yazılacak reçeteye baz olacak doğru veri ortada yokken ekip güçlendirmekten, program tasarlamaktan” söz ediyorsunuz. Başarılar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN