Hindistan'da dünyaya gelen buzağı, paniğe neden oldu! Ahır zincirlerle kapatıldı, kıyamet alameti olarak yorumlandı

Hindistan'da dünyaya gelen buzağı, paniğe neden oldu! Ahır zincirlerle kapatıldı, kıyamet alameti olarak yorumlandı

İneklerin kutsal olarak kabul edildiği Hindistan'ın doğusunda dünyaya gelen bir buzağı, bölge halkında endişeye neden oldu. İneklerin kutsal kabul edilmesi dolayısıyla 'kıyamet alameti' olarak değerlendirildi. İşte, Hindistan gündemine damgasını vuran buzağının fotoğrafları...

Hindistan'da bir kasabada yaşayanlar, iki kafalı bir ineğin mucizevi doğumu karşısında şaşkına döndü. Tek bir vücut, sırayla her biri iki gözle ve birer burunla tamamlanan iki kafa tarafından paylaşılıyor.

Bölge halkı, ilahi gücün kendilerine inekle birlikte mesaj gönderdiğini iddia ederek çiftliğin kapısında kuyruk oluşturdu. İneğin sahibi ise çalınmasını engellemek amacıyla ahıra çift kilit taktırdı.

hindistan-cift-basli-inek-2.jpg

İNEKLER KUTSAL OLARAK KABUL EDİLİYOR

TV100'de yer alan habere göre, ülkenin baskın dini olan Hinduizm'de inek kutsal kabul ediliyor ve büyükbaş hayvan kesimi ülkede yasak. Bu iki yüzlü buzağının, şekil bozukluklarına rağmen sağlıklı olduğu görüldü.

Hayvanların iki kafa ile doğmasına polisefali veya disefalik parapagus adı veriliyor. Kelimenin kökeni Yunanca 'poli' ve kafa anlamına gelen 'kephale'den geliyor.

Veteriner hekimler, bu tür durumların normalde embriyo oluşurken hücrelerin anormal gelişmesinden kaynaklandığını düşünüyor.

hindistan-cift-basli-inek-3.jpg

KIYAMET ALAMETİ OLARAK KABUL EDİLİYOR

Son dönemde dünya genelinde çift başlı ve genetiği bozuk insanların doğması, kıyamet alameti olarak kabul ediliyor.

hindistan-cift-basli-inek-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN