Murat Ülker Çağdaş Sanat Depo sergisinin açılışına katıldı

Murat Ülker Çağdaş Sanat Depo sergisinin açılışına katıldı

İş insanı Murat Ülker, Çağdaş Sanat Depo sergi salonunun açılışına katıldı. Ülker, açılışa ilişkin yazısını ve sergi fotoğraflarını kişisel web sayfasından paylaştı.

İş insanı Murat Ülker, 'Mutlu Et Mutlu Ol Günü' etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çağdaş Sanat Depo sergi salonunun açılışına katıldı. Ülker, sergiye ilişkin yaptığı açıklamasında "Mutlu olmanın ancak başkalarını mutlu ettikçe mümkün olduğu inancıyla çıktığımız bu yolda tüm birikimimizi toplumun hizmetine sunmak her zaman birinci önceliğimiz oldu." dedi. Kişisel web sayfasında sergiye dair fotoğraf paylaşan Ülker, şu yazıyı kaleme aldı:

yh-2209-1024x683.jpg

"Bu sene “Çeşitlilik, Fırsat Eşitliği ve Sanat” temasıyla düzenlediğimiz “Mutlu Et Mutlu Ol Günü” vesilesiyle Çağdaş Sanat Depo-Sergi Salonumuzun açılışını yapmış olmaktan mutluluk duyuyorum.

yh-2199-1024x683.jpg

Mutlu olmanın ancak başkalarını mutlu ettikçe mümkün olduğu inancıyla çıktığımız bu yolda tüm birikimimizi toplumun hizmetine sunmak her zaman birinci önceliğimiz oldu. Sanat da bizim en önemli birikimlerimizden biri.

yh-1352-1024x683.jpg

Estetik toplumun sıhhatli inşası için önemlidir. Bu nedenle himayemizdeki değerli birikimi sizlerle paylaşmak, bugüne kadar tüm çalışma arkadaşlarıma ilham veren eserleri herkese açık ve kalıcı bir sergi haline getirmek benim için iftihar vesilesi. Hepimizin daha fazla sanata ve verdiği huzura ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde attığımız bu küçük adım hayırlı olsun!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN