Nakit ihtiyacı olanlara Denizbank destek çıkacak! Faizsiz nakit avans 6 ay taksitle!

Nakit ihtiyacı olanlara Denizbank destek çıkacak! Faizsiz nakit avans 6 ay taksitle!

Denizbank müşterilerine nakit avans seçeneği sunmaktadır. Bu kampanya kapsamında müşterilere 6 ay 0 faizle 5 bin TL sunuyor. Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar, şartları sağlaması halinde bu kampanyadan faydalanabiliyor. Başvuru şartları neler? Sorusu ise pek çok kişi tarafından büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu sorunun cevabına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Denizbank, nakit ihtiyacı olanlara 0 faiz ve 6 ay vadeli nakit avans fırsatı sunuyor! Dolayısıyla satın alma gücü azaldı. Özellikle gıda fiyatlarındaki artış mahallelinin cebine yük oluyor. Bu nedenle bankalar avans ve kredi seçeneklerini tek tek listelemeye başladı.

O bankalardan biri de Denizbank'tı. Belirli koşulların sağlanması durumunda bankanın 5 bin TL nakit avans seçeneğini 0 faiz ve 6 ay taksit ile kullanmak mümkün. Peki nedir bu terimler? Bu kampanyaya nasıl katılabilirim?

KAMPANYA BİLGİLERİ

Müşteri, Denizbank'ın sunduğu para avans seçeneğini yalnızca bir kez kullanabilir. Kampanyadan faydalanmak için başvuru anında herhangi bir Denizbank bireysel kredi kartınızın açık olması gerekmektedir. Kampanya döneminde kartın kapatılması ve yeni kart alınması durumunda ilgili kampanyadan yararlanılması mümkün değildir.

Denizbank 5 bin TL nakit avans veriyor. Bu avansın geri ödemesi faizsiz ve 6 ay vadelidir. Bu taksitli nakit avans, bireysel kredi kartının onaylanmasından 2 iş günü sonra kullandırılır ve kredi kartının yeterli krediye sahip olması durumunda, kullandırım tarihinden 15 Ocak 2023 tarihine kadar kullanılabilir.

Nakit avans, daha sonra onaylanan kart limitine göre 250-5000 TL arasında taksitlendirilebilir.

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Bu kampanya, ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilere özeldir. Başvuru Denizbank.com, MobilDeniz veya internet bankacılığı sistemleri üzerinden yapılır.

KAMPANYA TARİHLERİ

Denizbank nakit avans kampanyası 1 Aralık'ta başlayıp 31 Aralık'ta sona eriyor. Bu tarihler arasında başvuru yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN