Neleri var neleri yok satıp kaçıyorlar! Piyasanın en saygın ismi Atilla Yeşilada'dan altın tadında tavsiye: Borsa'ya dikkat!

Neleri var neleri yok satıp kaçıyorlar! Piyasanın en saygın ismi Atilla Yeşilada'dan altın tadında tavsiye: Borsa'ya dikkat!

Borsadaki durgunluk uzman isimlerin diline dolandı! Piyasanın bilinen en saygın isimlerinden Atilla Yeşilada'dan "Borsaya dikkat!" uyarısı yaptı! Son rakamlara göre, yatırımcılar borsadan koşarak uzaklaşıyor. İşte borsa hakkında tüm detaylar...

Borsa'da yaşanan durgunluk yatırımcı ve uzmanların gündeminde bulunuyor. Son paylaşılan verilere göre, 350 bin yatırımcıdan fazlası eline geçeni sattı gitti. Borsadan çıkan genç ve küçük yatırımcılar faiz ve hisse fonlarına yöneldi.

YÜZBİNLERCE YATIRIMCI ÇEKİLDİ

Bankalarda rekor kıran faiz oranlarının ardından yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Ekim ayı itibariyle borsadan 350 binden fazla yatırımcı elini ayağını çekti. Küçük yatırımcıların yoğun olduğu borsa kısa sürede kazandığı yatırımcılarla rekor kırmayı başarmıştı.

5186db1ec8328c679bdb.jpg

BORSADA DURGUNLUK SÜRÜYOR

Mynet tarafından paylaşılan habere göre, jeopolitik olayların ardından borsanın baskılandığı işaret edildi. Gerilimin artmasıyla birlikte, yatırımcılar borsanın yükseliş göstereceğine dair inancının kırıldığı belirtildi.

Yatırımcılar yeni yatırım araçları aradığı sıralarda, borsada yeni yatırımcıların çoğunluğu genç ve küçük yatırımcılardan oluştu. Son haftalarda borsada yaşanan durgunluğun ardından yatırımcılar neleri var neleri yok satıp kaçıyor.

manager-mt4-screen-9385.jpg

BORSA HAKKINDA KRİTİK UYARI

Konuya dair piyasanın en saygın isimlerinden olan Atilla Yeşilada açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Ekonomist Yazar Atilla Yeşilada, "Benden size söylemesi: Borsa'dan kaçış başladı" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN