Piyasa Kurdu İslam Memiş yatırımını neye yaptığını açıkladı! Herkese altın dolar tavsiye ediyordu ama...

Piyasa Kurdu İslam Memiş yatırımını neye yaptığını açıkladı! Herkese altın dolar tavsiye ediyordu ama...

Finans analisti İslam Memiş, o yatırım aracını tercih etti! Altın fiyatlarındaki dalgalanmaların ve dolar kurundaki adım adım yükselişin ardından, yüzde 50'lik alım yaptığını duyurdu! Piyasanın kurdu olarak bilinen Memiş, altın ve doları elinin tersiyle itti. İşte, İslam Memiş'in satın aldığı yatırım aracı...

Yatırım piyasasında isabetli tahminleriyle bilinen finans analisti İslam Memiş, yeni değerlendirmelerini paylaştı. Youtube platformu üzerinden şahsi kanalında tercih ettiği yatırımı paylaştı. Herkes altın ve doları tavsiye ederken, bakın İslam Memiş ne yaptı?

İSLAM MEMİŞ %50 ALIM YAPTI

Altın ve dolar hakkında yaptığı yorumlarla sık sık gündemde yer alan Finans Analisti İslam Memiş, bu kez güne borsayla başladı. Borsa değerlendirmesinde bulunan Memiş, 3 hisse senedi belirlediğini açıkladı. Yatırımcılara seslenen uzman isim borsa tarafında 9.000 puan seviyesini işaret etti. Tahminlerini paylaşan uzman isim, öngördüğü puana kadar yükselmesini bekliyor.

s-5e0d0f5d8879687698e191a9288e1c416717141e.webp

O SEVİYEYE KADAR BEKLEYECEK

Yatırımcıların gündeminde yer alan açıklama geldi. Borsa'da beklenilen satışların yapıldığını söyleyen İslam Memiş, Instagram ve Twitter hesaplarından açıklama yaptığını duyurdu. Yüzde 50 alım yaptığını söyleyen Memiş, hedefin 9.000 puan seviyesi olduğunu belirtti.

Borsa'da 7747 puanın test edildiğini işaret ederek, düşüş beklentilerinin gerçekleştiğini hatırlattı. Finans analisti İslam Memi, 3 hisse senediyle pozisyon olduğunu söyleyerek, "9000 puan seviyeni bekliyoruz. 9000 puan seviyesine kadar pozisyonumuz bekleyeceğiz. Ne kadar sürerse ancak 9000 puan seviyesinde kararlıyız." ifadeleriyle konuşmasını bitirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN