O banka kartı kullanıcılarını ilgilendiriyor! 19 Haziran'a kadar yapmayanın hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

O banka kartı kullanıcılarını ilgilendiriyor! 19 Haziran'a kadar yapmayanın hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

Banka kartı kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. O bankada kartı olan kullanıcıların 19 Haziran'a kadar başvuru yapmaması durumunda haklarının yanacağı belirtildi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Babalar Günü yaklaşırken Ziraat Bankası da babaları unutmadı. Babalar Günü'ne özel yapılan kampanya kapsamında katılım sağlayan kullanıcılara hediye verileceği belirtildi. Kampanyanın 19 Haziran'a kadar geçerli olduğu aktarılırken bankkart ile 7-19 Haziran tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı giyim, ayakkabı ve aksesuar, saat, kozmetik, kafe ve restoran üye işyerleri üzerinden Bankkart POS cihazı ile tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri her alışverişte 30 TL toplamda 120 TL Bankkart Lira verilecek aktarıldı.

HEDİYE HAKKINIZ YANMASIN

7 Haziran-19 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bankkart kampanyası kapsamında katılımların Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr'den yapılacağı aktarıldı. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin Alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlaması gerektiği aktarılırken kampanyaya katılan müşterilerin kampanya süresince hediyelerden yararlanabileceği belirtildi. Bankkart ile giyim, ayakkabı ve aksesuar, saat, kozmetik, kafe ve restoran üye işyerleri üzerinden yapılacak tek seferde 500 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL toplamda 120 TL Bankkart Lira kazanma hakkını yakalayacak.

ziraat-babalar-gunu.jpg
Yapılacak harcamaların Bankkart anlaşması bulunan üye işyerleri üzerinden ve Bankkart POS cihazından yapılması gerektiğinin altı çizildi. Bunun yanı sıra yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılan işlemlerin kampanya dahilinde olmadığı belirtildi.
Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında aynı gün içerisinde yapılan harcamalardan yalnızca ilkinin kampanyaya dahil edildiği aktarıldı. Bankkart Lira kampanya şartlarını sağlayan müşterilerin hediyelerinin anında kartı yükleneceğinin altı çizildi.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama ile kampanyanın detayları da paylaşıldı. Kampanyaya katılan müşterilerin sağlaması gereken şartlar şu şekildedir:
Harcama tutarları kapsamında Bankkart kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılan işlemler dikkate alınacak.
Kampanya süresince Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilecek.
Kampanya müşteri bazında olmakla birlikte her müşteri en fazla 120 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

ziraat-para.jpg
Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya katılım yalnızca asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.
İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Karta para yükleme işlemleri kampanya kapsamında yer almıyor.

ziraat-bankasi.jpg
Kampanya dönemi içerisinde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınır. Müşterilerin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira olmaması durumunda kalan tutar hesap özetine yansıtılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN