O bankadan acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 30 bin TL krediyi cebinize koyun, ödemeye 3 ay sonra başlayın...

O bankadan acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 30 bin TL krediyi cebinize koyun, ödemeye 3 ay sonra başlayın...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatil ve düğün sezonu açıldı. Giderlerini karşılamakta zorlanan vatandaşların imdadına koşmak isteyen bankalar ise uygun geri ödeme seçenekleriyle kredi fırsatı sunmaya başladı. Bu kapsamda vatandaşın yüzünü güldürecek bir kampanya haberi de o bankadan geldi. İşte, krediye doyuracak o kampanyanın detayları...

Nakit ihtiyacı artan vatandaşlar bankaların uygun seçenekli ihtiyaç kredilerini araştırmaya başladı. Faiz ve geri ödeme seçeneklerinin kendisini zorlamasını istemeyenler için o bankadan kaçırılmayacak bir fırsat haberi geldi.

TEB Bankası, yayımladığı yeni kredi kampanyası ile ihtiyaç kredisinde büyük bir fırsat sundu. Banka bu doğrultuda, 50 bin lirayı bulan krediler için 36 ay taksit seçeneği oluşturdu. Aynı zamanda TEB veya CEPTETEB müşterisi olmayanlara, hoş geldin demek için daha düşük faiz oranlarından kredi fırsatı da sunulacak.

Banka, yeni kampanyası ile kredi kullanacak müşterilere %1,99 oranında faiz uygulayacak. Düşük faiz oranıyla yetinmeyen banka geri ödemeleri ise 3 ay ertelemeli olarak kabul edecek.

haber-7-ic-2.jpg

DÜŞÜK FAİZ ORANIYLA 3 AY ERTELEME İMKANI!

30.000 TL'lik ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler, üç yıl sürecek ödemeleri için toplam 15.759 TL faiz ödemesi yapacaklar. Söz konusu faiz yılda yaklaşık 5.000 TL'yi bulurken, kredi kullanımı için bir kereye mahsus tahsis ücreti olarak 150 TL istenecek.

TEB Bankası'nın düzenlediği yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının genel masraf ve geri ödeme detayları şu şekilde:

Faiz Oranı: %1,99

Toplam Faiz: 15.759,09 TL

Aylık Taksit: 1.271,08 TL

Toplam Ödeme: 45.908,88 TL

Yıllık Maliyet Oranı: %34,80

Tahsis Ücreti: 150,00 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN