O bankadan acil nakit ihtiyacına tanışma faizi ile nakit! Yüzde 0.98 faiz oranıyla nakit ihtiyacınızı giderin...

O bankadan acil nakit ihtiyacına tanışma faizi ile nakit! Yüzde 0.98 faiz oranıyla nakit ihtiyacınızı giderin...

En çok tercih edilen bankalardan biri olan QNB Finansbank'tan ihtiyaç sahibi olanlara tanışma faizli nakit veriyor. Yüzde 0.98 faiz oranıyla nakit ihtiyacınızı QNB Finansbank sağlıyor. İşte detaylar.

Türk bankacılık sektörünün en popüler özel bankalarından biri olan QNB Finansbank, bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Bankanın ihtiyaç kredisi adı altında piyasaya sürdüğü yeni ürün, hızlı nakit ihtiyacı olan vatandaşları ilgilendiriyor. İyi haber, ihtiyaçlarını hemen karşılamak ve aynı zamanda uygun fiyata kredi çekmek isteyenler için. QNB Finansbank Kredi kapsamında yeni müşterilerine yüzde 0,98 faiz oranı ile finansman desteği sağlayacağını duyurdu.

QNB

QNB FİNANSBANK TANIŞMA KREDİSİ

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için ucuz krediler yaratıldı. Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından QNB Finansbank, yeni müşterilere özel Tanış Kredi kampanyası başlattı. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre QNB Finansbank, çeşitli ihtiyaçlar için hazırladığı Tanış Kredisi kapsamında çok uygun faiz oranı ve koşullarla finansman desteği sunuyor. Yeni müşteriler, QNB Finansbank mobil uygulamasından 12 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Ayda sadece yüzde 0,98 faizle seçenekler başlıyor.

QNB FİNANSBANK YÜZDE 0.98 FAİZLİ KREDİ AYRINTILARI

Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleriyle adından söz ettiren QNB Finansbank, yeni müşterilerine kaçırılmayan bir fırsat sundu. QNB Finansbank mobil uygulamasını kullanan müşteriler, bankanın kurumsal internet sitesinde duyurulan Tanış Kredisi'nden ilk kez yararlanacak. QNB Finansbank'ın yeni müşterileri, 12 ay vade ve yüzde 0,98'den başlayan faiz oranıyla 15 bin TL ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Ancak bu ilginin kampanya şartlarına göre değişebileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA NASIL YAPILIYOR?

QNB Finansbank'ın geniş bir müşteri kitlesine sunduğu %0,98 faiz oranlı ihtiyaç kredisi yoğun ilgi görmüştür. Acil nakit ihtiyacını düşük faizli kredi çekerek karşılamak isteyenler bu fırsatı kaçırmaz. QNB Finansbank Mobil uygulaması ile bankada hesap açan yeni müşteriler 12 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisi çekebiliyor. QNB Finansbank, Tanış Kredi kampanyasında yüzde 0,98 faiz oranı uyguladığında, müşteriler ayda 1.351 TL olmak üzere toplam 16.221 TL ödeyerek kredi borcunu kapatabiliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN